Haberler

Binlerce Vatandaşa Güler Yüzlü Hizmet

Karesi Belediyesi "Kentli Servisi" ve "Çağrı Merkezi" vatandaşların taleplerine hızla cevap veriyor.

Karesi Belediyesi "Kentli Servisi" ve "Çağrı Merkezi" vatandaşların taleplerine hızla cevap veriyor.

Karesi Belediyesi'nin "Kentli Servisi" ve "Çağrı Merkezi" vatandaşlardan tam not aldı. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz faaliyete geçtiği günden bu yana 6 bin 186 vatandaşı ağırlayan Kentli Servisi ve yaklaşık 7 bin şikayet alan Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek çalışan personele teşekkür etti. Yılmaz, "Sizler, Karesi Belediyesi'nin gülen yüzüsünüz. Sizlerin sayesinde hiçbir sıkıntı bizlere yansımıyor. Umuyorum bundan sonraki süreçte de hep birlikte daha iyi çalışmalara imza atarız" dedi.

Kentli Servisi, Çağrı Merkezi ve Karşılama Servisi'nin vatandaşların, ihtiyaçlarına ve beklentilerine hızlı ve etkili bir şekilde cevap verebilmek maksadıyla oluşturulduğunu ifade eden Yılmaz, "Servisler, vatandaşlardan gelen tüm şikayet ve istekleri ilgili birimlere ileterek, problemlerin çözümünde kolaylık sağlıyor. Kentli Servisi'ne gelen ya da 444 99 10 numaralı telefonu arayarak Çağrı Merkezi'ne ulaşan vatandaşlar, talepleri doğrultusunda ilgili birimlere yönlendiriliyor. Vatandaşların çekinmeden sorunlarını paylaşabileceği ve yardım isteyebileceği iki birim de 'çözüm odaklı' çalışıyor" şeklinde konuştu.

Karesi Belediyesi'nin giriş katında hizmet veren Kentli Servisi'nde 5, Çağrı Merkezi'nde 5, Karşılama Servisi'nde ise 2 personel görev yapıyor. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title