Haberler

Binlerce İnsan Tek Bir Sofra"

Sivas'ta bu yıl üçüncüsü düzenlenecek "Binlerce İnsan Tek Bir Sofra" isimli iftar programıyla Kadir Gecesi'nde binlerce kişiye iftar verilecek.

Sivas'ta bu yıl üçüncüsü düzenlenecek "Binlerce İnsan Tek Bir Sofra" isimli iftar programıyla Kadir Gecesi'nde binlerce kişiye iftar verilecek.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, tarihi Çifte Minareli Medrese ve Kale Cami'nin bulunduğu Kent Meydanı'nda düzenlediği basın toplantısında, 13 Temmuz Pazartesi günü Kadir Gecesi'nde düzenlenecek program hakkında bilgi verdi.

Programın trafiğe kapatılacak İstasyon Caddesi'nde gerçekleştirileceğini aktaran Aydın, "Programa, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz da katılacak. Bu program Sivas'ın kaynaşması, birlik ve beraberliğin güçlenmesi için planlandı. TBMM Başkanımız İsmet Yılmaz'ın katılımıyla programa ayrı bir zenginlik katmayı hedefliyoruz" dedi.

İftarda yemek ikramının olacağını, vatandaşlardan da evlerinden yemek getirmelerini ve masasındaki diğer kişilere ikram etmelerini isteyen Aydın, "Bu paylaşımın çok daha ayrı bir zevk verdiğini geçen yılki organizasyonda gördük" diye konuştu.

"Bu kültürü Sivas'a yerleştirmeyi arzu ediyoruz"

Aydın, bu kültürü yaşatmayı arzuladıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Yemek dağıtımını 4 noktadan yapmayı planlıyoruz. Geçen sene 2 noktadan yapmıştık bu sene biraz daha artırdık. Herhangi bir izdihama meydan vermeden bu organizasyonu gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Çok daha güzel bir organizasyon gerçekleştireceğimiz inancını taşıyorum. Kadir Gecesi olması nedeniyle ikramlarımız olacak. Sivas'ta Kadir Gecesi'nin manevi atmosferi ve havası yüksek. Birlik ve beraberlik içerisinde, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü içerisinde geçirmeyi, bu kültürü Sivas'a yerleştirmeyi arzu ediyoruz."

Güzel bir niyetle yola çıktıklarını ve Sivas'taki birlik ve beraberliği sağlamak istediklerini dile getiren Aydın, programa katkı sunan kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Kaynak: AA / Yerel

Kadir Gecesi Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7 Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title