Haberler

Binicilik Yarışları Protokolü İmzalandı

Güncelleme:

Mersin'de düzenlenecek 2013 Akdeniz Oyunları kapsamındaki binicilik yarışlarına Adana Atlı Spor Kulübü'nün ev sahipliği yapmasıyla ilgili protokol imzalandı.

Mersin'de düzenlenecek 2013 Akdeniz Oyunları kapsamındaki binicilik yarışlarına Adana Atlı Spor Kulübü'nün ev sahipliği yapmasıyla ilgili protokol imzalandı.

2013 Mersin 17. Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Taha Aksoy ile Adana Atlıspor Kulübü Başkanı Bülent Büyükiz, binicilik yarışlarının Adana Atlı Spor Kulübü Tesisleri'nde düzenlenmesine ilişkin protokolü imzaladı. İmza törenine Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da katıldı.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, mevcut alt yapının oyunlar için gereken standartlara kavuşturulması sayesinde devlet ve milletin kazançlı çıkacağını belirterek, "İmzalanan protokol ile Adana Atlı Spor Kulübü uluslararası yarışlara ev sahipliği yapabilecek bir konuma kavuşacak. Bu işbirliğinin ve Akdeniz Oyunları'nın Mersi"e ve Adana'ya hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise, Büyükşehir Belediyesi olarak organizasyona her türlü desteği vermeye devam edeceklerini vurguladı ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Taha Aksoy da, 20-30 Haziran 2013 tarihlerinde düzenlenecek 17. Akdeniz Oyunları kapsamındaki kano, kürek, hentbol ve binicilik yarışlarının Adana'da yapılacağını belirterek, şöyle devam etti:

"Adana Atlı Spor Kulübü Tesisleri'nin Akdeniz Oyunları gibi uluslararası bir yarışmada sahip olunması gereken standartlara kavuşması için işbirliği yapacağız. Bu işbirliğimizin sonucunda inşallah burası uluslararası turnuva standartlarına kavuşacak ve bundan sonra da Adana'da bu nitelikteki organizasyonların yapılmasının önü açılmış olacak."

Adana Atlı Spor Kulübü Başkanı Bülent Büyükiz de konuşmasında imza törenini Atlı Spor Kulübü tarihinin önemli günlerinden biri olarak niteledi. Büyükiz, binicilik yarışlarını kendilerinin üstlendiğini belirterek, "Bize bu konuda destek olan başka Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Protokol imza törenine, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atlı Spor Kulübü Akdeniz Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title