Haberler

Bingöl Müftülüğü, Muhtaç Aileleri İftarda Buluşturdu

Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan "Kimse Kimsesiz Kalmasın, Bu Ramazan ve Her Ramazan" kampanyası kapsamında Bingöl Müftülüğünce fakir, muhtaç, kimsesiz ve Suriyeli göçmen ailelerden oluşan 250 kişiye iftar yemeği verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan "Kimse Kimsesiz Kalmasın, Bu Ramazan ve Her Ramazan" kampanyası kapsamında Bingöl Müftülüğünce fakir, muhtaç, kimsesiz ve Suriyeli göçmen ailelerden oluşan 250 kişiye iftar yemeği verildi.

İl Müftülüğü, bir restoranda Vali İbrahim Taşyapan, İl Defterdarı Özgür Yılmaz, İl Müftüsü Mecit Can, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yunus Bulmuş'un katılımıyla fakir, muhtaç, kimsesiz ve Suriyeli göçmen ailelerden oluşan 250 kişiye iftar yemeği verdi.

İftar yemeğinin ardından konuşan Vali Taşyapan, toplumun değişik kesimlerinden insanları iftar yemeğinde bir araya getirdiklerini, ramazan ayını bütün bereketiyle yaşadıklarını ifade etti.

Ramazanın bütün bereketiyle geldiğini belirten Taşyapan, şöyle konuştu:

"İnşallah toplum olarak huzurumuz, mutluluğumuz ve istikrarımız devam ettiği sürece Allah bizlere daha çok güzellikler nasip etsin. Bu Kadir Gecesinde buraya teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Sizler buraya teşrif etmeseydiniz, bunların bir anlamı olmayacaktı. Sizlerin teşrifiyle bu gece anlam kazandı. Bingöl Valisi olarak bu akşam sizlerle iftarımı açmaktan gurur duyduğumu belirtmek istiyorum." - Bingöl

Kaynak: AA / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Özgür Yılmaz Mecit Can Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title