Haberler

Bingöl'e 33 Doktor Atandı

Sağlık Bakanlığı’nca yapılan 65. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası kapsamında Bingöl genelinde ihtiyaç duyulan birimlere 11 uzman ve 22 pratisyen olmak üzere toplam 33 doktor ataması yapıldı.

Sağlık Bakanlığı'nca yapılan 65. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası kapsamında Bingöl genelinde ihtiyaç duyulan birimlere 11 uzman ve 22 pratisyen olmak üzere toplam 33 doktor ataması yapıldı.

65. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası kapsamında, Bingöl Devlet Hastanesi'ne 4 pratisyen doktor, 1 acil tıp uzmanı, 2 anestezi ve reanimasyon uzmanı, 1 deri ve zührevi hastalıkları uzmanı, 1 iç hastalıkları uzmanı, 1 kulak burun boğaz hastalıkları uzmanı atandı. Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne de 3 pratisyen tabip, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı ve 1 tıbbi patoloji uzmanının atandığı kentte, İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezi'ne 3 pratisyen doktor ataması yapıldı.

Öte yandan, Karlıova ilçesine 4 pratisyen tabip, 1 aile hekimliği uzmanı, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, Kiğı ilçesine 3 pratisyen tabip, Adaklı ilçesine 1 pratisyen tabip, 1 Aile hekimliği uzmanı, Yayladere ve Yedisu ilçelerine de 2'şer pratisyen tabip ataması yapıldı. Ataması yapılan tabiplerin en geç 30 gün içerisinde göreve başlaması gerekiyor. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sağlık Bakanlığı Bingöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title