Haberler

Binali Yıldırım, Yarın Meclis'te Açıklama Yapacak

Güncelleme:

Başbakan Başdanışmanı Binali Yıldırım yarın TBMM'deki basın toplantısında istişare sürecinde kendisine destek olanlara teşekkür edecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım yarın TBMM’de basın toplantısı düzenleyecek.

BASIN TOPLANTISI YAPACAK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, MYK sonrası açıklama yaptığı sıralarda Meclis'te de bir gelişme yaşandı. Binali Yıldırım'ın danışmanları, Meclis'te yarın basın toplantısı için başvuruda bulundu. Binali Yıldırım'ın basın toplantısı saati saat 12.00 olarak tespit edildi. Başbakan'ın konuşma yaptığı sırada Meclis'teki sistem içinde de Binali Yıldırım'ın yarın saat 12.00'de basın toplantısı düzenleyeceği prosedür gereği duyuruldu.

TEŞEKKÜR EDECEK, BİRLİK MESAJI VERECEK

Yakın çevresinin ifadesine göre Binali Yıldırım, yarın yapacağı basın toplantısında, istişare sürecinde kendisine destek olanlara teşekkür edecek. Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu'na da destek olacağının ve parti içinde bir ayrışma yaşanmaması gerektiğinin de mesajını verecek.

GENEL MERKEZE GELDİ

Binali Yıldırım akşam saatlerinde de Genel Merkeze geldi.

ADI BAŞBAKAN ADAYLARI OLARAK GEÇİYORDU

Yıldırım’ın hangi konuda toplantı yapacağı henüz belli değil. Ancak, Yıldırım'ın Davutoğlu'na bir destek açıklaması yapacağı belirtiliyor. Çünkü, Yıldırım'ın adı da başbakan adayları arasında geçiyordu.

ŞAHİN: DESTEK AÇIKLAMASI YAPACAK

Mehmet Ali Şahin MYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Yıldırım'ın Davutoğlu'na bir destek açıklaması yapacağını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Binali Yıldırım Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (15)

şeh şamil.:

erzıncanlıyım bıdaha ak partıye oy yok benden yazık ettıler hemşehrıme.

24
35
yanıtYanıtla
selimse_lims@hotmail.com:

bende ERZİNCAN lıyım kardeşim ama burda hemşehricilik değil BİRLİK olunması önemli YILDIRIM ile oturup konuşmuşluğumuz olmuştur AKP gençlik kollarındayken ÇOK MÜTEVAZİ VE ÇALIŞKAN İNSAN ben onun HIRSINA ve NEFSİNE yenik düşeceğini zannetmiyorum ___herşeyin hayırlısı olsun __aminn__

yanıt0
yanıt0
veliali@veli.com:

''bıdaha ak partıye oy yok'' cümlesini her haberin altına yazmak sana ne katıyor

yanıt0
yanıt0
a.ahmet bayburtlugil:

seçilmiş bir c. başkanın ataması, seçilmiş gibidir!!!, . sn davutoğlu, !!, başarılar

32
18
yanıtYanıtla
Badlis13:

viski fabrikalarının sahibine bakın ya ve bir de diyorlar dindarız alla alla

16
16
yanıtYanıtla
istanbul24:

evet binalibeyin hakkıydı davutoglu pasif kalıyo

11
13
yanıtYanıtla
şeh şamil.:

akp donemınde en durust ve çalişkan bakandı yazık ak partılı degılım ama bu adam olsaydı.

16
7
yanıtYanıtla
muhammed abdürezzak:

Yazık oldu BİNALİ BEYe , bundan sonra benden oy yok akp ye çalışan herzaman kaybediyor

3
19
yanıtYanıtla
istanbul24:

evet binali beyin hakkıydı veona dahayakışırdı

10
10
yanıtYanıtla
Badlis13:

bu adam da iç fabrikalarının sahibi ve hani bunlar dindardı ve herkesi uyutabilirsiniz ama uyku da bir yere kadardır ve zamanı gelince bunlara oy verenlere kafalarını taşlara vuracaklar ama iş işte geçmiş olacak ve yazık yazık üzülmek elde değilmiş ve insan üzülürken de mutsuz oluyor bunların yüzünden

9
5
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title