Haberler

Bakan Işık, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

Güncelleme:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "1 Kasım seçim sonuçları, Türkiye'nin güçlü olmasını isteyen herkese büyük sevinç yaşattı." dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "1 Kasım seçim sonuçları, Türkiye'nin bölgede oyun kurucu olmasını arzu eden bu noktada Türkiye'nin güçlü olmasını isteyen herkese de büyük sevinç yaşattı" dedi.

Işık, partisinin Karamürsel İlçe Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, 1 Kasım sonuçlarının Türkiye'ye umut bağlayan herkesi sevindirdiğini söyledi.

Seçimde vatandaşların üzerilerine düşeni yaptığını ifade eden Işık, seçim sonuçlarının kendilerine sorumluluklar yüklediğini kaydetti.

Işık, 7 Haziran sonuçlarını farklı yorumlayanların 1 Kasım'da yanıldığını dile getirerek, "Türkiye'nin artık iç meseleleriyle uğraşacağını ve bölgedeki gelişmelerde oyun kurucu bir aktör olamayacağını düşünenlere büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. 1 Kasım seçim sonuçları Türkiye'nin bölgede oyun kurucu olmasını arzu eden bu noktada Türkiye'nin güçlü olmasını isteyen herkese de büyük sevinç yaşattı. Onun için halkımıza şükran borcumuz var" şeklinde konuştu.

"Yerli otomobil, 2020'den önce yollarda olacak"

Sandığa gitmenin demokrasiye sahip çıkmak anlamına geldiğini söyleyen Işık, seçim sonuçlarının ülkedeki havayı değiştirdiğini bildirdi.

Işık, seçimin ardından fabrikaların siparişlerinde artış olduğunu belirterek, belirsizlik ortamının ortadan kalkmasının ardından insanlara güven geldiğini ifade etti.

Türkiye'nin artık güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğini vurgulayan Işık, "Yerli otomobili bizzat kendim takip ediyorum. İnşallah söz verdiğimiz gibi 2020'den önce Karamürsel, Kocaeli, Türkiye'nin yollarında da hatta dünya yollarında da yerli otomobili göreceğiz. Ne söz verdiysek onun takipçisi olacağız, onun yerine getirilmesi için gayret göstereceğiz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Karamürsel Fikri Işık Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title