Haberler

Bilgin'den Başkan Memiş'e Ziyaret

Bayburt Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı Bilim Kültür Haftası ve Mezuniyet Programı kapsamında düzenlenen Türkiye’de Kültür Değişmeleri” konulu konferans için Bayburt’a gelen Ankara Milletvekili TBMM Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı, Prof. Dr. Vedat Bilgin Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret etti.

Bayburt Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı Bilim Kültür Haftası ve Mezuniyet Programı kapsamında düzenlenen Türkiye'de Kültür Değişmeleri" konulu konferans için Bayburt'a gelen Ankara Milletvekili TBMM Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı, Prof. Dr. Vedat Bilgin Belediye Başkanı Mete Memiş'i makamında ziyaret etti.

Beraberinde Vali Yusuf Odabaş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Bayburt Üniversitesi Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu ile birlikte Belediye Başkanı Memiş'i ziyaret eden Prof. Dr. Bilgin, Başkan Memiş'e kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Mete Memiş ise ziyaretlerinden dolayı Vali Odabaş, Milletvekili Bilgin, İl Başkanı Kobal, Rektör Coşkun ve danışman Tozlu'ya teşekkür ederek çalışmalarında başarı temennisinde bulundu. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayburt Üniversitesi Mete Memiş Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title