Haberler

Bilgievleri Kitap Kardeşleri Yeniden Buluştu

Cevdet Kılıçlar Bilgievi ve Akif İnan Bilgievi öğrencileri, Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kitap Kardeşliği’ etkinliğinde bir araya geldi.

Cevdet Kılıçlar Bilgievi ve Akif İnan Bilgievi öğrencileri, Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kitap Kardeşliği' etkinliğinde bir araya geldi.

Başakşehir Belediyesi Bilgievi öğretmenleri ve öğrencilerinin düzenlediği kitap kardeşliği projesi, ikinci buluşmasını gerçekleştirdi. İlk kitap kardeşliği ziyareti, Cemil Meriç Bilgievi öğrencilerinden Şahintepe Bilgievi öğrencilerine yapılmıştı. İkincisi düzenlenen 'Kitap Kardeşliği' buluşması, Cevdet Kılıçlar Bilgievi ve Akif İnan Bilgievi öğrencileri arasında gerçekleştirildi. Kitapsever öğrencilerin ve velilerinin katıldığı 'Kitap Kardeşliği' programı, renkli görüntülere sahne oldu.

Kitap ve kardeşliğin önemine vurgu yapılan etkinlik, Bilgievi müzik hocalarının hazırlamış olduğu müzik dinletisiyle başladı. Dinletinin ardından, öğrenciler arasında çeşitli oyunlar oynandı. Program sonunda çocuklar, birbirlerine aldıkları kitapları hediye ettiler. Velilere ise çocuklarının kitap ve kardeşlik kavramlarının pekişmesine destek olmalarından dolayı, teşekkür belgesi takdim edildi.

Bir yıl boyunca her ay gerçekleştirilecek olan programda, öğrenciler hem kitapla buluşacak hem de birbirleriyle kaynaşacaklar. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Başakşehir Belediyesi Cevdet Kılıçlar Cemil Meriç Akif İnan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title