Haberler

Bilgi Evlerinden Eğitim Sezonuna Coşkulu Veda

Küçükçekmece Belediyesi'ne bağlı olarak hizmet veren Bilgi Evleri, 2011-2012 eğitim-öğretim yılına hazırladıkları coşku ve eğlence dolu şenlikle veda etti.

Küçükçekmece Belediyesi'ne bağlı olarak hizmet veren Bilgi Evleri, 2011-2012 eğitim-öğretim yılına hazırladıkları coşku ve eğlence dolu şenlikle veda etti.

Eğlenceli bilginin adresleri olan Fatih, İnönü, Taştepe, Halkalı, Söğütlüçeşme, Sefaköy, Cennet Bilgi Evlerinde eğitim gören binlerce öğrenci ve aileleri Cennet Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen yılsonu şenliğinde bir araya geldi. Programa Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek'te katıldı.

Şenlikte, Küçükçekmece Bilgi Evleri üyeleri; halk oyunlarından, bağlama, gitar ve keman dinletilerine, tiyatro oyunlarından, modern dans gösterilerine kadar hazırladıkları gösterileri sahneledi. Programda, yüzlerce öğrenci, hem eğlendi, hem de aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdi. Yılsonu şenliğine Bilgi Evleri üyelerinin hazırladığı Kapkara Show damga vurdu. Işıklı ve fosforlu renklerdeki kıyafetlerden hazırlanan ilginç şov izleyenler tarafından büyük ilgi gördü.

YENİ BİLGİ EVLERİ GELİYOR

Programda konuşan Başkan Aziz Yeniay, 38 bin 234 öğrencinin Bilgi Evlerinde eğitim gördüğünün altını çizerek, Atatürk, Mehmet Akif, Kanarya Mahallelerinde yeni bilgi evleri yapılacağını müjdeledi. Yeniay, "İlave edilecek Bilgi Evleriyle öğrenci sayımız 60 bine çıkacak. Biz büyük bir eğitim ordusuyuz. Bu manada cehaletle yoksullukla, karanlıkla mücadele adına eğitim çok önemlidir. Çocuklarımızı yarına en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Olay sadece eğitim değildir. Bilgi Evleri aynı zamanda çocuklarımızı sosyal faaliyetlerle sosyal yaşama da hazırlıyor. Birlikte hareket etmeyi öğretiyor. Kendilerini ifade etmeleri, medeni cesaret kazanmaları açısından büyük bir önem taşıyor" diye konuştu.

Bilgi Evlerindeki kulüp faaliyetlerine de dikkat çeken Yeniay, "Çocuklarımızı özel kursa gönderme şansı olan var,

olmayan var. Arzumuz, bu ailenin fertleri olarak, bu ülkeyi ve ilçeyi yarınlara taşımaktır. Bunun olmazsa olmaz koşulu;

tüm zorlukların hep birlikte üstesinden gelmektir. Ben bu manada tüm eğitim gönüllülerine teşekkür ederim. Çocuklarımız, yarınlarda;

öğretmen, belediye başkanı, doktor, muhasebeci, olacaklar. En önemlisi, kişilikli, ailesine, vatanına bağlı bireyler olacaklar. Biz büyük bir aileyiz. Bu aile ne kadar mutluysa bizde o kadar mutluyuz. Daha mutlu yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri Aziz Yeniay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title