Haberler

Bilecik TRT 1 Ekranlarında Yer Alacak

Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’in güzellikleri, TRT 1 ekranlarında yayınlanan ‘Bekir Develi ile Annemin Yemeği’ adlı programda yer almaya devam ediyor.

Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik'in güzellikleri, TRT 1 ekranlarında yayınlanan ' Bekir Develi ile Annemin Yemeği' adlı programda yer almaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi tarafından şehirde ağırlanan TRT 1 ve Bekir Develi, Anadolu'nun unutulmaya yüz tutmuş geleneksel yemek tariflerini, Anadolu insanının misafirperverliğini ve yöre kültürünü ekrana taşımaya devam ediyor. Ekranların sevilen yüzü Bekir Develi'nin TRT 1 ekranlarında sunduğu 'Bekir Develi ile Annemin Yemeği' adlı programda bu hafta, Bayırköy beldesine bağlı Sarmaşık Mahallesi'nin güzellikleri yer alacak. Program, 4 Şubat Cumartesi günü saat 18.30'da yayınlanacak.

Bilecik'i, ilçe, belde ve köylerindeki güzellikleri ile ekrana taşıyacak olan programın daha sonraki bölümlerinde Bilecik'e bağlı Çukurören köyündeki güzellikler yer alacak. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir Develi Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title