Haberler

Bilecik'te "Öğrenme Merkezi" Açılışı

Bilecik Balahatun Anakolu'na yaptırılan "Öğrenme Merkezi" düzenlenen törenle açıldı.

Bilecik Balahatun Anakolu'na yaptırılan "Öğrenme Merkezi" düzenlenen törenle açıldı.

Okul Müdürü Sevim Çalışkan, yaptığı konuşmada, insanın hayatında okul öncesi dönemdeki yılları sihirli yıllar olarak geçtiğini belirterek, okul öncesi çağındaki çocuğun bilişsel, sosyal, duygusal ve zeka anlamında gelişimine en açık olduğu dönem ve bu dönemin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ise öğrenme merkezinin kurulmasından dolayı BİEN Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan, BİEN Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ercan ve Mine Ercan'a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Vali Ahmet Hamdi Nayir, BİEN Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan'a plaket verdi.

Vali Nayir ve beraberindekiler, kütüphane, drama, müzik, fen ve doğa ile sanat atölyesinden oluşan öğrenme merkezinin açılışı yapıldı.

Açılışa 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş ve daire müdürleri ile veliler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Hamdi Nayir Nurullah Ercan Ali Ercan Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title