Haberler

Bilecik'te Kaybolan Kadın Doktor Aranıyor

Çalıştığı hastaneye dün sabah gitmeyen ve otomobiliyle evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan kadın doktorun bulunması için çalışma başlatıldı Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yılmaz: "Doktorumuzun sağ salim işinin başına dönmesini ümit ediyoruz.

Bilecik Devlet Hastanesinde görev yapan ve dün sabah evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan kadın doktorun bulunmasına çalışılıyor.

Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Zeynep Sayar'dan (33) dünden bu yana haber alınamadığını söyledi.

Sayar'ın dün sabah iş yerine gelmemesi üzerine bir sağlık görevlisinin onu cep telefonuyla aradığını belirten Yılmaz, şöyle devam etti:

"Arkadaşlarımız kendisini arayarak sıkıntısı olup olmadığını soruyor. O da biraz rahatsız olduğunu, bir süre sonra geleceğini söylüyor. Arkadaşlarımız da rahatsızlığı dolayısıyla bir ambulans gerekiyorsa göndermeyi teklif ediyor. 'Hayır, gerekli değil, birazdan geleceğim' diyerek telefonu kapatıyor. Doktor hanımın belli bir süre sonra mesaiye gelmemesinden dolayı arkadaşlar tekrar şüphelenip cep telefonunu arayınca ona ulaşamıyorlar. Başhekimliğimiz tarafından yakınlarına, emniyete, savcılığa ihbarda bulunuluyor."

Emniyet yetkilileriyle görüşmelerinde, Sayar ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşılamadığını öğrendiklerini dile getiren Yılmaz, merakla beklediklerini anlattı.

Yılmaz, Sayar'ın ailesinin Bursa'dan Bilecik'e gelip emniyet ve savcılık yetkilileriyle görüştüğünü ifade ederek, "Doktorumuzun sağ salim işinin başına dönmesini ümit ediyoruz. İnşallah hayırlı haberler bekliyoruz" diye konuştu.

Bu arada, Sayar'ın, yalnız yaşadığı evin çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarında dün otomobiliyle ayrıldığının görüldüğü ve MOBESE kayıtlarına göre Bursa'ya giriş yaptığının belirlendiği öğrenildi. - Bilecik

Kaynak: AA / Güncel

Bilecik Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title