Haberler

Bilecik'te "Hayat Birlikte Güzel" Projesi

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında hazırlanan “Hayat Birlikte Güzel” projesinın tanıtım toplantısı düzenlendi.

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında hazırlanan "Hayat Birlikte Güzel" projesinın tanıtım toplantısı düzenlendi.

Bilecik Polis Evi'nde düzenlen programa Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Muhammet Akgül, kurum müdürleri ve emniyet personeli katıldı. Düzenlenen programda açılış konuşmasını yapan Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Türk Polis Teşkilatı'nın en büyük stratejisinin halkın yanında olduğunu ve onun güvenini kazanmak olduğunu belirtti. Bektaş, "Bundan daha önemli bir projemiz, stratejimiz veya hedefimiz yoktur. Etkin verimli ve profesyonel bir güvenlik hizmetinin ancak ve ancak halkın içinde ve halkla birlikte yapmakla mümkün olabilir. Ne var ki böyle bir hizmet çizgisini yakalayabilmek, zannedildiğinden çok daha zor bir süreçtir. Toplumun desteğini kazanmak amacıyla yapılan faaliyetlere halkın katılımını sağlamak, onların sorunlarını dinlemek, bu sorunların çözümü noktasında ilgili paydaşları bir araya getirmek, kısacası daha huzurlu bir toplumun tesisi için yapılabilecek her ne varsa bunları arayıp bulmak, uzun gayretler zincirini içine alan süreçleri gerektirmektedir" dedi.

"TOPLUMUN DESTEĞİ VE İLGİSİ HER ZAMAN BİZE MORAL VE MOTİVASYONUMUZ OLMUŞTUR"

Toplum Destekli Polislik kapsamında yapılan hizmetlerin hiç birinin Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü olarak kendi başımıza yaptığımız faaliyetler olmadığını belirten Bektaş, "Projelerimizin başarılı bir şekilde tamamlanmasında halkımızın her kesiminin, mahalle muhtarlarımızın, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, ev hanımlarının, kısacası toplumun her kesimini ilgi ve desteği bizim moral ve motivasyon kaynağımız olmuştur. Bilecik Emniyet Müdürlüğü olarak bizler en ast görevlimizden en üst rütbeliye kadar ekip ruhunu canlı tutarak her zaman, her yerde ve her şartta halkımızın yanında olmaya özen ve gayret gösteriyoruz. Zira biliyoruz ki, halkımızla iç içe hareket ettiğimizde güvenlik hizmetlerine katılım oranı da artmakta, dolayısıyla daha huzurlu bir yaşam sahası oluşmaktadır" dedi.

"Hayat Birlikte Güzel" projesi hakkında bilgi veren, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Kaya Gezeker, projenin ÇOGEP projesi kapsamında hazırlandığını ve 2015 ve 2016 yılının başına kadar sürecek bir proje olduğunu belirtti. Kaya, "ÇOGEP güvenli hayat ve güvenli gelecek için yüksek risk altında olan çocuk ve genç kitleleri sosyal yaşam içinde sağlıklı birey olarak yer almalarına yardımcı olacak, eğitim faaliyetleri ile toplumda potansiyel suç kaynaklarını en aza indirebilmek, olanağı bulunmayan kesimlere eğitim ve iş olanakları sağlayacak etkinliklerdir" dedi.

Konuşmaların ardından Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Kaya Gezeker, katılımcılara slayt gösteri ile projenin detayları hakkında bilgi verdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selim Yağcı Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title