Haberler

Bilecik'te Erzurumlular Derneği Geleneksel 4'üncü Bahar Şenliği

Bilecik'te Erzurumlular Derneği tarafından 'Geleneksel 4’üncü Bahar Şenliği' düzenlendi.

Bilecik'te Erzurumlular Derneği tarafından 'Geleneksel 4'üncü Bahar Şenliği' düzenlendi.

Bilecik Pelitözü Gölpark Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen şenlikte bir konuşma yapan Bilecik Erzurumlular Derneği Başkanı Lütfi Akyüz, Bilecik'te yaşamanın ayrıcalık olduğunu belirtti. Duygularını dile getiren Akyüz, "Ülkemizin birliğe beraberliğe ihtiyacı olduğu bu günlerde geleneksel olarak tertip etmiş olduğumuz 4'üncü bahar şenliğimiz böyle rahmetli yağmurlu güzel bir havada yapıyoruz. Şu anda Erzurum'u seven hemşehrilerimiz, dostlarımız bizlerle birlikteler. Birliğin ve beraberliğin harman olduğu, kardeşliğin harman olduğu Bilecik'te yaşamanın ayrıcalığını yaşıyoruz. Bunu vurguluyorum Bilecikli olmak burada yaşamak bir ayrıcalıktır. Dadaş olmanın gururu Bilecik'te yaşamanın ayrıcalığıyla ülkemize milletimize selam ve saygılarımızı sunuyoruz. Bu yağmurda bizleri yalnız bırakmayan bütün eş, dost ve kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Erzurumlular Derneği Başkan Yardımcısı Ebutalip Dursun ise, "Büyük Selçuklu İmparatorluğunun kurulduğu yerden büyük Osmanlı İmparatorluğunun kurulduğu yerde yaşamaktan onur ve şeref duyuyoruz. Biz doğuda nasıl kilit olduysak batıda da kilit olmaya devam edeceğiz. Bizim bayrağımızın ve ezanımızın dinmemesi için ve birlik beraberliğimiz için elimizden geleni sonuna kadar yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, davetlilere Erzurum'a yemek ve tatlılar ikram edildi.

Şenliğe Bilecik 2'nci Jandarma Tugay Komutanı Halis Zafer Koç, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Erzurumlu katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pelitözü Erzurum Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title