Haberler

Bilecik'te Asayiş

Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından kentte düzenlenen asayiş uygulamasında haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 24 kişinin yakalandığı bildirildi.

Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından kentte düzenlenen asayiş uygulamasında haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 24 kişinin yakalandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında 57 adet ecstasy ve 43,63 gram sentetik kannabinoid maddesi, 5 gram eroin ve 250 adet futbol takımlarına ait lisanssız ürün ele geçirildiği, "Uyuşturucu madde ticareti yapmak, kullanmak amacıyla uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve nakletmek" suçundan adliyeye sevk edilen 3 kişiden 1'i tutuklandı.

Açıklamada, Asayiş Şubesi ekipleri tarafından İnhisar ve Söğüt ilçelerinde işyerinden hırsızlık olayında kamera kayıtlarının incelenmesi ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda şüphelinin kimliği belirlendiği ve yapılan operasyonla yakalanan 2 kişinin tutuklandığı, merkez ve Bozüyük ilçesinde banka ATM makinelerinden kart kopyaladığı iddia edilen 1 şüphelinin yakalandığı, diğer şüphelinin yakalama çalışmalarının devam ettiği, kent merkezinde işyeri sahibini tehdit ettiği iddia edilen şüphelinin yakalandığı, suçlarda kullanılan 2 adet tabanca, 3 av tüfeği ve 2 adet kurusıkı tabanca ile çeşitli iş aletleri ele geçirildiği kaydedildi.

Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce, 5 içkili restoran, 18 kıraathane, 5 internet kafe, 9 kafe, 4 oyun salonu, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 kıraathane, internet kafe, 2 oyun salonu ve içkili iş yeri, Söğüt İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ise 3 internet kafe, 17 kahvehane, oyun salonu, 3 içkili iş yeri ve 3 tekel bayi,  Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce 6 kıraathane, 4 internet kafe ve 19 çay bahçesi, içkili iş yeri, Pazaryeri İlçe Emniyet Amirliği'nce 8 kıraathane, internet kafe, oyun salonu, 2 tekel bayi ve hamam, Yenipazar İlçe Emniyet Amirliği'nce 5 kahvehane, iki içkili iş yeri ve iki tekel bayi ile İnhisar İlçe Emniyet Amirliği'nce 4 kıraathane, iki içkili, internet kafe ve kafe denetlendiği bildirildi.

Söz konusu denetimlerde, "emre aykırı davranış, sarhoşluk ve gürültü ile 1774 ve 5729 sayılı kanuna muhalefet" suçlarından 11 kişiye 2 bin 261 lira para cezası uygulandı.

Trafik denetimlerinde ise alkollü araç kullanan 35, hız ihlali yapan 2 bin 679, emniyet kemeri takmayan 12, kırmızı ışık ihlali yapan 9, kasksız motosiklet kullanan 10, park yasağı bulunan alanlara aracını park eden 209, aracının muayenesini yaptırmayan 235, taşıma sınırı üzerinde yolcu taşıyan 3, taşıma sınırı üzerinde yük taşıyan 22 araç ve sigortası yaptırmayan 42, diğer trafik kurallarını ihlal eden 313 sürücüye ceza kesildi.

Kaynak: AA / Yerel

İnhisar Bilecik Bozüyük Söğüt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title