Haberler

Bilecik TDP Halı Saha Turnuvası Sona Erdi

Güncelleme:

Güvenli hayat ve güvenli gelecek için ÇOGEP kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü TDP Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi.

Güvenli hayat ve güvenli gelecek için çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı (ÇOGEP) kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi.

Bilecik Emniyet Müdürlüğü TDP Şube Müdürlüğü'nce yürütülen "Bilinçli Çocuk Güvenli Gençlik" projesi kapsamında halı saha futbol turnuvasına 700. Yıl, Pelitözü, Mehmet Akif Ersoy, Ertuğrul Gazi, Malhatun, TOKİ, Osman Gazi, Bayırköy, Vezirhan ve Edebali Ortaokulları katıldı.

Turnuvanın final maçını izleyen İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, yaptığı konuşmada, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında sadece toplumda gençleri, çocukları daha sağlıklı, topluma yarayışlı bireyler fertler olarak yetiştirirken, aynı zamanda da kaynaşmayı düşündüklerini ifade ederek, "Emniyet teşkilatıyla, çocuklarımızı hem kaynaştırmak hem de birçok şeyden uzak tutmak istiyoruz. Halı saha turnuvası yaptığımız faaliyetlerden birisi. Görev alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Memnun olduk. Bilecik'te potansiyelin bu kadar güçlü olduğunu bilmiyordum" dedi.

Final maçında Osman Gazi Ortaokulunu yenen Ertuğrul Gazi Ortaokulu şampiyon oldu. Takımlara madalyalarını ve kupalarını İl Emniyet Müdürü Özüdoğru, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk ile Emniyet Müdür Yardımcıları verdi. Törenin ardından oyunculara aşure ikram edildi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Ertuğrul Gazi Osman Gazi Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title