Haberler

Bilecik MHP Belediye Başkan Adayı Projelerini Açıkladı

Bilecik'te Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy projelerini açıkladı.

Bilecik'te Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy projelerini açıkladı.

Bir restaurantta düzenlenen programa, Bilecik MHP Milletvekili Bahattin Şeker, Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, İl Başkanı Sabri Eraslan, İlçe Başkanı Mahmut Özbekar, Yenipazar Belediye Başkan adayı İlhan Özkeskin, Söğüt Belediye Başkan adayı Halil Aydoğdu, Ülkü Ocakları ve çok sayıda partili katıldı.

İlk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Bilecik MHP Milletvekili Bahattin Şeker'in konuşması ve Bilecik Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy'un konuşması ile başladı.

Programda konuşan Bilecik MHP Milletvekili Bahattin Şeker, 30 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu belirtti. Şeker, "Biz MHP olarak Bilecik'in her yerinde bu davaya gönül vermiş insanlarla adaylarla her yerde iddialıyız. Bunun için Grup Başkan Vekilimizi, Genel Başkan yardımcımızı ve en sonunda Genel Başkanımızı getirdik. Bilecik ve ilçelerimizi gezdik. Hakikaten büyük bir önem veriyoruz. Burada başarılı çalışma yapan destek veren herkese teşekkür ediyorum. Hepimiz Bilecik'te 30 Mart günü MHP'nin 1'inci parti olacağını göreceğiz. Bize yüklenmelerden sosyal medyada en çok üzerine gelinen parti biziz. Ben bunları ikiye ayırıyorum bazı arkadaşlarımızın kırgınlıklar olabilir, yanlışlıklar olabilir. Genel Başkanımızın dediği gibi 'Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben'. İçimizdeki kırgınlıklar 30 Marttan sonra görülsün. Şimdi hesap verme zamanı değil. Bugünden sonra gecemize gündümüze katıp hep birlikte koşturacağız. Bizi dışarıdan karıştırmak isteyenler var. Bende aday olduğumda neler söylediler. Bu seçilecek başka partiye geçecek dediler. Bizle uğraşan Ak Partililere sesleniyorum. Uğraşmayın bizimle ne kadar uğraşırsanız uğraşın, biz Bilecik'te 1'inci parti olacağız" dedi.

Konuşmasını yapan ve projelerini açıklayan Bilecik MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, devletini ve milletini seven bir birey olduğunu hatırlatarak şunları söyledi: "MHP Bilecik Belediye Başkan adayı olarak kamuoyunun huzuruna çıktım. Bu sevdama gönül verenle beraber saygı değer halkımızın taktirine mahsur olmak üzere bu yola koyulduk. Bu vesile ile şu hususu belirtmek isterim ki, "Temiz Toplum, Temiz Yönetim, Temiz Şehir" sloganı ile Yaradanın rızası yaradılanların dua ve memnuniyetleri temel felsefemizdir. Üzerimizdeki yükün farkındayız. Gün deve kuşu misali kafamızı kuma sokma zamanı, yaşananlara kayıtsız kalıp tarih önünde hesaptan kaçma günü değildir. Böyle bir lükse sahip olmadığımızı sizlerin aracılığı ile değerli kamuoyuna duyurmak istiyorum.Sizlerin desteği ile 31 Mart günü inşallah bayrağı teslim alacağımıza inancımız tamdır" diye ifade etti.

Açıklanan projeler ise Edebali Kültür ve Hizmet alanı, Ertuğrul Gazi göleti, Karasu vadisi fuar alanı ve Kültür parkı, Panorama müzesi, Yeni garaj, Jeotermal araştırmaları, Kanalizasyon ve arıtma tesisleri, Esnaf sarayı, Şehir konakları, Kadınlara yönelik sosyal destek projeleri, Şehir tiyatrosu, Eğitim ve Kültür vakfının kurulması, Can suyu projesi, Ulaşım projeleri ve son olarak mahalle projeleri oldu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Bahattin Şeker Hüseyin Şensoy Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title