Haberler

Bilecik İl Özel İdarespor: 1 Kocaçeşmespor: 2

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 21’inci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, sahasında Manisa’nın Salihli ilçe takımı olan Kocaçeşmespor’a 2-1 mağlup olarak gruptan düşen ikinci takım oldu.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 21'inci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, sahasında Manisa'nın Salihli ilçe takımı olan Kocaçeşmespor'a 2-1 mağlup olarak gruptan düşen ikinci takım oldu.

Bilecik Edebali Stadından oynanan BAL 21'inci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, sahasında olan Kocaçeşmespor'a 2-1 mağlup olarak, BAL 9'uncu Gruptan ligden çekilen Kümaşspor'un ardından düşen ikici takım oldu. Maça iyi başlayan Kocaçeşmespor, maçın 17'inci dakikasında Doğan Şahin ile 1-0 öne geçti. Bu gol ataklarına devam eden Kocaçeşmespor, maçın 42'inci dakikasında Doğan Şahin ile durumu 2-0'a getirdi. Bu gol sonrası kendine gelen Bilecik İl Özel İdarespor oyunun dengesini ele geçirdi. Maçın 44'üncü dakikasında Ahmet Çağın ile durumu 2-1'e getiren Bilecik İl Özel İdarespor umutlandı. Bu gol sonrası ilk yarıda başka gol olmadı.

İkinci yarıda karşılıklı bulunan ataklar gole sonuçlanmayınca maçı Kocaçeşmespor'a 2-1 kanarak, puanını 20'e çıkardı. 20 hafta sonunda 3 puanda kalan Bilecik İl Özel İdarespor en yakın rakibi arasındaki puan farkını 13 çıkınca bitime 4 hafta kalan ligden düşen ikinci takım oldu. Bilecik İl Özel İdarespor seneyi Bilecik 1. Amatör Ligde mücadele edecek.

Maç sonunda değerlendirme yapan Bilecik İl Özel İdarespor antrenörü Hasan Kol, bu hafta da kaybettiklerini belirterek, "Geçen Çarşamba günü Kütahya'da Dumlupınar Üniversitesi karşısında 90'ıncı dakika yediğimiz gole 2-1 mağlup olduk. Bu haftada iyi oynadığımız maçı da kaybederek ligden düşen ikinci takım olduk. Üzgünüz, futbolcularım üzgün, ben üzgünüm elimizden gelen mücadele gösterdiğimiz umuyorum dedi.

Maçı Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Bilecik BAL Denetçisi İsmail Özdil ve az sayıda taraftar izledi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

doğan şahin salihli bilecik Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title