Haberler

Bilecik İl Müftülüğü'nden Gençlik Buluşması

Bilecik İl Müftülüğü tarafında, gençleri namaz kılmaya teşvik etmek için hazırlanan “Geç Kalma Genç Gel” etkinliği kapsamında gençlik buluşması yapıldı.

Bilecik İl Müftülüğü tarafında, gençleri namaz kılmaya teşvik etmek için hazırlanan "Geç Kalma Genç Gel" etkinliği kapsamında gençlik buluşması yapıldı.

Ertuğrulgazi Camii'nde düzenlenen etkinliğe, İl Müftüsü Necati Akkuş'un yanı sıra müftü yardımcılar ve din görevlileri katıldı. Gelen öğrencilere cami içerisinde sinevizyon gösterisi ile camiler tanıtılırken, İl Müftüsü Necati Akkuş tarafından öğrencilere bilgiler verildi.

Konu hakkında açıklama yapan İl Müftüsü Necati Akkuş, bu hafta Cami ve Din Görevlileri Haftası olduğu için gençleri topladıklarını belirtti. Akkuş, "Genç arkadaşlarımızın camilerimizin hayatımızdaki yeri ve önemini öğrenmeleri için buradayız. Bizler de gençliğimizde camilere nasıl bir heyecanla gittiysek, onların da bu heyecanı tatmalarını istediğimiz için buradayız. Ben bu toplanmanın işe yarayacağını ve gençlerinde bizim yolumuzdan ilerleyeceğini düşünerek hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Program sonrası çeşitli ikramlarda bulunulan gençlere camilerle ilgili kitapçık dağıtıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necati Akkuş Bilecik Müftü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title