Haberler

Bilecik Emniyetinden Maddi Durumu Kötü Öğrencilere Ziyaret

Güncelleme:

Bilecik Emniyet Müdürlüğü, ekonomik durumu iyi olmayan ilkokul ve ortaokul öğrencileri ve ailelerine yönelik ziyaret gerçekleştirdi.

Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından ekonomik durumu iyi olmayan ilkokul ve ortaokul öğrencileri ve ailelerine yönelik ziyaretler gerçekleştirildi.

Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Bilecik Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Bilinçli Çocuk Güvenli Gençlik Projesi' faaliyetleri içerisinde 10 okulda devamsızlığı bulunan ve ekonomik durumu iyi olmayan ilkokul ve ortaokul öğrencisi 20 çocuğun ailesine 08-12 Eylül 2014 tarihleri arasında tarafından ziyaretler yapıldı.

Ziyaretlerde ailelere, eğitime ve suçtan korunmaya yönelik bilgilendirmeler yapılırken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 20 çocuğun 2014-2015 eğitim öğretim döneminde kullanacakları okul kıyafeti ve kırtasiye ihtiyaçları karşılandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title