Haberler

Bilardo Şampiyonları Belli Oldu

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2015 yılı faaliyet programında yer alan ”Bilardo İl Birinciliği Müsabakaları” sona erdi.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2015 yılı faaliyet programında yer alan "Bilardo İl Birinciliği Müsabakaları" sona erdi.

Adıyaman Gençlik Merkezi Bilardo Salonunda 4 gün süren il birinciliği yarışmalarına 25 lisanslı sporcu katılırken, dereceye girebilmek için mücadele eden sporculardan Mehmet Yağar birinci, Hakan Koca ikinci, Edip Bilgin ise il üçüncülüğünü elde etti.

Turnuvada ilk üçe giren sporculara kupa ve madalyaları Spor Şube Müdürü Hüseyin Yaşar Sarıkaya, Emniyet Şube Müdürü Salim Çakan ve Bocce Bowling ve Dart Adıyaman İl Temsilcisi Zeynel Abidin Şenlik tarafından verildi.

Yarışmalar sonunda bir açıklama yapan Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, "Öncelikle ilimizde gerçekleştirdiğimiz yarışmaya katılan bütün sporcularımıza teşekkür ediyor, bu müsabakalar sonucunda ilk üçe giren arkadaşlarımızı da kazandıkları galibiyetlerden dolayı tebrik ediyorum. Yapılan il birinciliği müsabakalarında dereceye giren arkadaşlarımız, 09 - 17 Şubat 2015 tarihleri arasında Antalya ilinde yapılacak olan 1.Etap 3.Bant Bilardo Türkiye Şampiyonasında ilimizi en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. İlimizde bilardo sporu yapan arkadaşlarımızın sayılarının her gün artması bizleri gerçekten mutlu ediyor. Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan arkadaşlarımızı şimdiden kutluyor, kendilerine katılacakları müsabakalarda başarılar diliyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title