Haberler

Bigader'den "Polis Haftası" ve "Avukatlar Günü" Mesajı

Bitlis Basın ve Gazeteciler Derneği (BİGADER) Başkanı Mahir Okay, “Polis Haftası” ve “Avukatlar Günü” dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Bitlis Basın ve Gazeteciler Derneği (BİGADER) Başkanı Mahir Okay, "Polis Haftası" ve "Avukatlar Günü" dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

"Polis Haftası" dolayısıyla yayımladığı mesajında, polislik mesleğinin önemine vurgu yapan BİGADER Başkanı Mahir Okay, "Halkımızın huzur ve güvenliğini, kanunlar çerçevesinde, insan hak ve özgürlüklerine azami derecede riayet ederek korumakla yükümlü olan Polis teşkilatımızın değerli mensupları, görevlerinin gerektirdiği sorumluluk ve fedakarlıkla huzur ve güvenliğimizin teminatı olmayı sürdürmektedirler. Güvenlik hizmetlerinin etkin, hızlı ve başarılı bir biçimde, insan hakları ve demokrasi kültürüne uygun biçimde yürütülebilmesi, her şeyden önce halkın desteğini ve güvenini temin etmekle mümkündür. Bu vesileyle; gerek ülkemizin ve gerekse ilçemizin huzur ve güvenliğinin sağlanması konusunda üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı tüm teşkilat mensuplarımızın Polis Haftası'nı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

BİGADER Başkanı Mahir Okay, "Avukatlar Günü" ile ilgili ise, "Avukatlık mesleği, hukuk devleti anlayışı ile adaletin sağlanması, bir devletin vatandaşlarının güvenli, huzurlu ve refah seviyesi yüksek bir ortamda hayatlarını devam ettirebilmelerinin asli unsurlarındandır. Herkes tarafından kabul edilir bir gerçekliktir ki; bir ülke ancak hukuk devleti olarak, ülkesi topraklarında adaletin hükmetmesiyle gelişebilir, kalkınabilir. Hukuk devleti ilkesinin temel taşlarından biri olan; yargılamanın asli unsurunu teşkil eden, birey hak ve özgürlüklerinin kullanılması ve savunulmasında vatandaşlarımızı bilgilendiren, yönlendiren, onlara yardımcı olarak bir kamu hizmeti görevi yapan tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutlar, başarı dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunarım" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avukatlar Günü Polis Haftası Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title