Haberler

Biga TSO'dan Etkili İletişim Semineri

Güncelleme:

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Uzman Dr.Cengiz Tavukçuoğlu 'nun katılımıyla müşteri ilişkileri yönetimi ve iletişim konulu seminer verdi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından müşteri ilişkileri yönetimi ve iletişim konulu seminer verildi. Seminere konuşmacı olarak Uzman Dr.Cengiz Tavukçuoğlu katıldı.

Biga Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirilen seminere Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, Meclis Başkan Yardımcısı Jale Kırbaş ve işadamları katıldı. Tavukçuoğlu, "Bir insanın ilişkilerinin niteliği o insanın yaşamının kalitesini belirler" diye konuştu. Tavukçuoğlu, "İletişim dediğimiz şeyde her kapıyı açan gülümsemektir. Ortak noktayı bulursanız insanlara malı daha kolay satarsınız. Herkes sevilmek ister, herkes özel olmak ister. Müşterinize özel olduğunu hissettirirseniz sizi ziyaret eder. Müşteri ilişkilerinde başarılı olmak için her insan değerlidir düşüncesini benimseyiniz. Dengeli ve adaletli davranınız. Güven yaratınız ve verici olunuz. Samimiyetle yaklaşınız. Olumlu olunuz ve daima gülümseyiniz. Saygıyı ve belirli bir düzeyi eksik etmeyiniz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Çakır Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title