Haberler

Biga Karate Gençlik Spor Kulübü Basına Tanıtıldı

Çanakkale’nin Biga Karate Gençlik Spor Kulübü basına tanıtıldı.

Çanakkale'nin Biga Karate Gençlik Spor Kulübü basına tanıtıldı.

Japonya Tokyo'da yapılacak olan 2020 Olimpiyatlarında Biga'yı ve Çanakkale'yi temsil edecek sporcuları kazandırmak hedefi ile yola çıkan Biga Karate Gençlik Spor Kulübü yeni yönetim kadrosunu belirledi. Çanakkale Karate İl Temsilcisi ve Türkiye Karate Federasyonu Antrenörü Süleyman Orhan yaptığı açıklamada," Biga'da 2 yıldan bu yana karate branşında faaliyet yapmakta olan Uğur Gençlik Spor kulübümüzü fesh ederek en çok destek aldığımız Biga ilçemizin adını duyurmak ve başarılarımız da tüm Türkiye'ye tanıtmak amacıyla almış olduğumuz karar gereği 5 Ocak 2017 tarihinde isim değişikliği ile Biga Karate Gençlik Spor Kulübü olarak sportif yaşamımıza devam ediyoruz. Kulübümüz bugüne kadar elde etmiş olduğu başarılarla adını duyurmuş bundan sonraki dönemlerde de bu yolda daha profesyonel yatırımlarla Biga Belediye Başkanımız İsmail Işık ve bir de halkının desteğiyle daha da güçlü ve başarılı bir şekilde yolumuza devam edeceğimize inancımız tamdır" dedi.

Türkiye, Karadeniz Hazal ülkeleri ve Dünya Avrupa şampiyonalarında aynı zamanda tüm özel karşılaşmalarda şampiyonluk yaşatan sporcuları sıralayan Orhan, "Miniklerde Yıldıray Uğural,Muhammed Emin Orhan, Bahar Koray, İrem Arslan, Oğuz Rahmet Şevik, Arda Donat, Ayberk Koçar, Nisanur Gündoğan, Murat Kurt, Hasan Avcu, Esadullah Emre Çakır,Çınar Çakıroğlu, Gençlerde Rana Berfin Orhan, İrem Şimşek, Sude Irmak Dinç, Büyüklerde Halenur Böltül, Nursel Delihasan, Toprak Akkaya, Ummet Koray, Sezer Yıldırım ile gururlandık. İstikrarlı,planlı ve programlı çalışmalarımız ile 2017 döneminde de yeni isimler ekleyerek gururlanmaya devam edeceğiz" dedi. Biga Karate Gençlik ve Spor Kulübü Yönetimi, Onursal Başkan İsmail Işık, Başkan Demet Kurt, Başkan Yardımcıları Mürvet Demirtaş Orhan, Ayşe Eser Gündoğan, Serten Akkaya, Sportif Direktör ve Kulüp Sözcüsü Süleyman Orhan, Genel sekreter Melih Erbasan, Mali İşler Sorumlusu Salim Görmüş olarak belirlendi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Japonya Türkiye Biga Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title