Haberler

Biga'da Temel Atma Töreni

Biga Belediyesi Hamdi Gençoğlu Aile Sağlık Merkezi ve Hamdi Gençoğlu Çocuk Bakım Evi'nin temeli törenle atıldı.

Biga Belediyesi Hamdi Gençoğlu Aile Sağlık Merkezi ve Hamdi Gençoğlu Çocuk Bakım Evi'nin temeli törenle atıldı.

Gençoğlu İnşaat tarafından Hamdibey Mahallesi Gün Caddesi Yeşilkent Kavşağı'nda belediye tarafından tahsis edilen alanda yapılacak binanın temel atma törenine CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Belediye Başkanı İsmail Işık, Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Geyikli Belediye Başkanı Ercan Öz, Biga Müftüsü Fahri Tüfekçioğlu ile davetliler katıldı.

Belediye Başkanı Işık, bu gibi yatırımlara Biga'nın ihtiyaç duyduğunu belirterek, "İki sevinci birden yaşıyoruz. Sağlık ocağı ve çocuk bakım evini belediyemize bağışlayan hayırsever Gençoğlu ailesine teşekkür ediyorum. Bu yatırımın başlangıç olduğunu düşünüyor, tüm iş adamlarını bu gibi yatırımlarla Bigamıza katkıda bulunmaya çağırıyorum" dedi.

Hayırsever iş adamı Gürol Gençoğlu ise babalarının adını taşıyan bu projeyi her zaman gerçekleştirmek istediklerini belirterek, 30 Ocak 2016 tarihine kadar tesisi hizmete açacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Yeşilkent Hamdibey Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title