Haberler

Biga'da Hırsızlık İddiası

Kaymakamlık adına yardım yaptıklarını söyledikleri kadının evinden para ve altın çaldığı öne sürülen 2 kişi yakalandı.

Biga ilçesinde, Kaymakamlık adına yardım yaptıklarını söyledikleri kadının evinden para ve altın çaldığı öne sürülen 2 kişi yakalandı.

İddiaya göre, H.S. ve Y.T, Ambaroba köyünde yaşayan 77 yaşındaki Fatma Koyuncu'nun evine gidip, Kaymakamlık adına yardım yaptıklarını ve kendisine 100 lira vereceklerini söyledi.

Üzerilerinde bozuk olmadığı söyleyip, Koyuncu'ya 200 lira veren ve 100 lirasını geri getirmesini isteyen şüphelilerden biri, kadının para almak için girdiği evinde bunları nerede sakladığını tespit etti. Şüphelilerden biri, para üstünü vermek için dışarıya çıkan Koyuncu'yu oyalarken, diğeri yerini öğrendiği 800 lira ile 6 çeyrek altını çaldı.

Koyuncu, söz konusu kişilerin durumundan şüphelenip, kontrol ettiği para ve altınlarını yerinde bulamayınca durumu muhtara bildirdi.

Muhtarın ihbarıyla harekete geçen jandarma ekipleri, Yenimahalle köyü yakınlarında yakaladıkları şüphelileri, ifadelerinin ardından adliyeye sevk etti. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title