Haberler

Big Ingenieur Edition Zinédine Zidane Modeli

IWC Schaffhausen Big Ingenieur Zinédine Zidane Özel Modeli Sadece Sınırlı Sayıda ve Sayılı Mağazalarda.

Dünyanın önde gelen saat üreticisi IWC Schaffhausen, efsanevi futbolcu Zinédine Zidane ile olan işbirlikteliğini futbolcunun adına yaratılan ve birlikte tasarladıkları yeni Big Ingenieur Edition Zinédine Zidane modeli ile güçlendirdi. Dünya çapında yalnızca 500 adet üretilen bu özel model IWC Nişantaşı butiği dahil sadece sayılı mağazalarda ve sınırlı sayıda satışa sunuluyor.

Big Ingenieur Edition Zinédine Zidane modeli, IWC Schaffhausen ile sahalarda ve yaşamında özgünlüğü, erkeksi zarafeti temsil eden Zidane tarafından birlikte tasarlandı. Bu sıra dışı model, Ingenieur kasası, 51113 kalibrelik mekanizması, sağlamlığı ve sofistike teknik özellikleriyle Zidane'nın karakteristik özelliklerini yansıtıyor. Saat tutkunlarının en beğendiği modellerden biri olan Big Ingenieur, 45.5 mm'lik çelik kasasıyla futbol kariyerine 3 yıl önce son vermiş olmasına rağmen halen formunu koruyan bu 1.85'lik sporcunun kolunda için son derece ideal bir saat.

Tasarım aşamasında Zidane'ın birebir rol aldığı ve kişisel zevkini yansıtan Big Ingenieur Zinédine Zidane'ın kadranı koyu kahverengi olarak üretildi. Modelin saat 10'u gösteren ibresi Fransa Milli Takımı'nda giydiği formanın numarasını temsilen koyu kırmızı olarak tasarlandı. Yine saatin kadranında kırmızı olarak tasarlanan 27. ve 45. dakikalar Zidane'nın 1998 Dünya Kupası'nda Brezilya'ya karşı attığı ve Fransa'yı Dünya Şampiyonluğu'na taşıyan, kariyerindeki en önemli gollerin dakikaları. Saatin arkasına işlenen Zinédine Zidane yazısı safir-camdan görülüyor. Saatin yan tarafında ise özel üretilen 500 adetten 1 olduğunu gösteren "One out of 500" kabartması dikkat çekiyor. Koyu kahverengi kadranıyla mükemmel bir uyum içinde olan koyu kahverengi timsah derisi kayışı ise saatin bileğe rahatça oturmasını sağlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title