Haberler

Bıçaklı Kavgada Yaralanan Genç Hayatını Kaybetti

Bursa'daki bıçaklı kavgada ağır yaralanan genç hayatını kaybetti.

Bursa'daki bıçaklı kavgada ağır yaralanan genç hayatını kaybetti.

Bursa'da kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada bıçakla yaralanan Orhangazili gençlerden biri hayatını kaybetti. Perşembe akşamı meydana gelen kavga iddiaya göre, kız meselesi yüzünden çıktı. Orhangazili İsa Çelik (30) ve Fuat Birel (30) aralarında kız meselesi yüzünden husumet olan Mustafa K. ile Bursa Heykel'de karşılaştı. Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Mustafa K. bıçağını çıkarıp Orhangazili gençlere saldırdı. Kavgada İsa Çelik 3, Fuat Birel ise 4 yerinden bıçakla yaralandı. Olay sonrasında İsa Çelik Çekirge Devlet Hastanesi'ne, Fuat Birel ise Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp yoğun bakıma alındılar. Bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Fuat Birel cumartesi günü saat 14.00 sıralarında hayata gözlerini yumdu. Talihsiz gencin acı haberi ailesi ve yakınlarını gözyaşına boğdu. Fuat'ın cenazesi savcının talimatı üzerine Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kavgada vücuduna 3 kez bıçak darbesi alarak ağır yaralanan İsa Çelik'in ise sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Çelik'in bilincinin açık olduğu bildirildi. İsa ve Fuat'ı bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan şüpheli Mustafa K'nın ise Bursa'da yakalanıp Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alındığı öğrenildi.

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Hastanede hayatını kaybeden Fuat Birel'in cenazesi, adli tıp kurumundaki işlemlerin ardından buradan alınarak Orhangazi'ye bağlı Y.Sölöz Beldesine getirildi. Fuat Birel burada öğlen vakti kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları arasında toprağa verildi. Babasını yıllar önce kaybeden ve ailenin iki kardeşten küçüğü olan Fuat Birel'in cenaze töreninde annesi Hüsniye Birel gözyaşlarına boğuldu.

Diyarbakır'da polis memuru olan ağabeyi Nihat Birel ise yakınlarının yardımı ile güçlükle ayakta durabildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsa Çelik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title