Haberler

Beyşehir Gölü'nün Kıyılarında Belediyeden Temizlik Seferberliği

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi atılan yabancı maddeler nedeniyle adeta çöplüğe dönen ilçe merkezinin kıyı şeridinde temizlik çalışmaları başlattı.

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi atılan yabancı maddeler nedeniyle adeta çöplüğe dönen ilçe merkezinin kıyı şeridinde temizlik çalışmaları başlattı.

Beyşehir Gölü kıyılarında istenmeyen sucul bitki, ot, kamış ve sazlara yönelik kesim çalışmaları devam ederken, sahil şeridinde karadan da temizlik faaliyetleri başlatıldı. Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar Beyşehir- Akseki Karayolu üzerindeki Güldibi mevkisinde yoğunlaştı. Vatandaşların da en gözde uğrak mekanlarından olan bu kesimde yerlere gelişigüzel atılan atık malzemeler ekipler tarafından yapılan detaylı temizlik çalışmaları neticesinde toplandı. Sahilde yapılan çalışmalarda görevliler, onlarca kamyon dolusu boş cam ve pet şişeler, naylon poşet, giyim malzemeleri, teneke kutular, araba lastikleri, dökülen inşaat harfiyatı gibi atık malzemeleri toplarken, bölge istenmeyen ot ve diken gibi bitkilerden de temizlendi. Toplanan atık malzemeler, Beyşehir'in evsel atık toplama merkezine boşaltıldı. Kar, yağmur, soğuk demeden yürütülen temizlik çalışmaları tarihi Taşköprü altı ile Çarşamba kanalı içerisinde de yürütüldü.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, belediye personeli tarafından göl kıyılarında böylesine geniş kapsamlı bir temizlik çalışmasının ilk kez gerçekleştirildiğini belirterek, şunları kaydetti: "Beyşehir Belediyesi olarak özellikle kent merkezindeki göl sahiline el attık. Göl kıyılarını vatandaşlarımızın şikayetine de neden olan istenmeyen saz, kamış gibi bitkilerden arındırırken, benzer temizlik çalışmalarını karadan da sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, sahil şeridini eski güzel temiz günlerine yeniden kavuşturabilmek için bölgemizde zaman zaman hüküm süren ağır kış koşullarına rağmen durmadan çalışıyor. Kıyı şeridindeki temizlik çalışmaları nedeniyle vatandaşlarımızdan da aldığımız olumlu tepkiler, faaliyetlerde personelimize moral ve motivasyon sağlıyor. Personelimize yürüttüğü çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum." - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyşehir Belediyesi Akseki Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title