Haberler

Beypiliç 10 Bin Kişiyi Piknikte Buluşturdu

Türkiye’nin önde gelen beyaz et üretici firması Beypiliç AŞ., At Yaylası’nda düzenlenen piknikte 10 bin kişiye ziyafet verirken, Sanatçı Oğuz Yılmaz konseri piknikçileri doyasıya eğlendirdi.

Türkiye'nin önde gelen beyaz et üretici firması Beypiliç AŞ., At Yaylası'nda düzenlenen piknikte 10 bin kişiye ziyafet verirken, Sanatçı Oğuz Yılmaz konseri piknikçileri doyasıya eğlendirdi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni düzenleyen Beypiliç, bu yıl da çalışan personelin ailelerine piknik verdi. 10 bin kişinin katıldığı pikniğe Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları da ailesiyle birlikte iştirak etti. Sabahın erken saatlerinde At Yaylası'na gelen Beypiliç çalışanları ve aileleri, nohutlu pilav, et ve içeceklerden oluşan menüden tattı. Organizasyon şirketi tarafından geniş alana kurulan çadırlar altında aileler piknik yaptı. Beypiliç AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sait Koca, Beypiliç AŞ Genel Müdürleri Hamdi Tanrıkulu ve Teoman İnal, Reklam ve Bilişim Müdürü Özgen Koca, misafirlerle yakından ilgilendi.

Çocuklar için oyun balonlarının kurulduğu alanda küçük yarışmalar düzenlendi. Pikniğe katılan ailelere ücretsiz dondurma ve pamuk şeker dağıtımı da yapıldı. Bu yıl ki organizasyonda Sanatçı Oğuz Yılmaz sahne aldı. "Gelmezsen gelme" şarkısıyla sahneye giriş yapan Yılmaz, birbirinden güzel oyun havalarıyla binlerce kişiyi coşturdu. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sait Koca Beypiliç Türkiye Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi? 8-9 Mayıs Benzin ve Motorin güncel fiyatları! Benzine indirim var mı? Avcılar Belediyesi hangi parti? Avcılar Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? BENZİNE İNDİRİM GELDİ Mİ? Akaryakıta indirim ne zaman geldi? DGS Başvuruları ne zaman? #128226 DGS başvuru ekranı! DGS ücreti ne kadar? Turgay Sevindi kimdir? Halk Tv konuğu Turgay Sevindi kaç yaşında, nereli? Turgay Sevindi biyografisi! İbrahim Oktugan kimdir? Okul müdürü İbrahim Oktugan öldürüldü mü, neden öldürüldü? Bahar 12. bölüm ne zaman? Bahar dizisinin 12. bölümüne sağlık engeli! Demet Evgar açıkladı... İstanbul-Sivas yüksek hızlı tren bilet fiyatları! İstanbul Sivas hızlı tren kaç saat sürüyor, sefer saatleri ne zaman? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 8 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor'da yeni kural ne, takımlar yeniden karışacak mı? Eleme adayları kimler? Drake kimdir? Ünlü rapçi Drake'in evine silahlı saldırı düzenlendi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title