Haberler

Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Çcalışkan'dan Bilgilendirme Toplantısı

Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Necdet Çalışkan, Odanın bir yıllık çalışması hakkında komite başkanlarını bilgilendirdi.

Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Necdet Çalışkan, Odanın bir yıllık çalışması hakkında komite başkanlarını bilgilendirdi.

Ticaret Odasında düzenlenen toplantıya, Oda yönetim kurulu üyeleri ve komite başkanları katıldı.

Çalışkan, burad ayaptığı konuşmada, Odanın kiracı olarak kullardığı büroları Belediyeden 210 bin liraya satın aldıklarını aktardı.

Bu konuda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden 75 bin liralık destek sağlandığını belirten Çalışkan, ülke genelinde üyelerle birçok fuara katıldıklarını, yine üyelere yönelik amaçlı kurslar düzenlendiğini söyledi.

Çalışkan, her zaman şeffaf olmayı amaçladıklarına değinerek, şunları kaydetti:

"Ticaret Odası olarak çok sayıda fuara katıldık. Bunlardan çıkarmamız gereken dersi çıkardık. Beypazarı'nın turizmi ile ilgili bir proje hazırladık ve Mobil tanıtım tırı ile adım adım Türkiye dolaşıldı. Ayrıca çok güzel turizm danışma ofisi düzenlendik. İlçemize gelen yerli ve yabancı turistleri, turizm ofisi sayesinde yönlendiriyoruz. Bu projelerle turizme katkı sağladığımızı düşünüyorum. En önemlisi, Beypazarı'na has oldukça ilgi çeken 'Kuru'ya coğrafi patent aldık. Bunların yanında daha birçok güzel işleri başardık. Önümüzdeki günlerde de turizm işletmecileri ile bir araya gelerek onları sezon öncesinde bilgilendireceğiz. Ayarıca odamız, dünya standarları çerçevesinde akredite oda olmuştur.Bu nedenle Avrupa'daki bir oda hangi satandartlarda üyelerine hizmet veriyor ise, odamız da aynı kriterde hizmetler veriyor."

Kaynak: AA / Yerel

Beypazarı Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title