Haberler

Beypazarı'nda Kar Hayatı Olumsuz Etkiledi

Beypazarı İlçesinde Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi.

Beypazarı İlçesinde Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi.

İlçe merkezinde kar kalınlığının yaklaşık 15 santimi bulması nedeniyle belediye ekipleri sabahın erken saatlerinden itibaren anayolları temizledi.

Karayolları 43. Şube şefliği ekipleri de kapanan Beypazarı- Kıbrısçık karayolunu ulaşıma açtı.

Karayolları yetkilileri, kar yağışının etkili biçimde sürdüğü Nallıkaşı bölgesi ve özellikle Beypazarı-Kıbrısçık- Karaşar arasında ulaşımı sağlayan 06–84 nolu karayolu ile 06–85 nolu kara yolunun 1650 rakımlı Kumoacağı, Ahlatlık ve Burgaz geçitlerinde, kar yağışı ve tipi nedeniyle sürücüleri dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Yetkililer, Beypazarı ile komşu ilçelerin ve Ankara karayolunun ulaşıma açık olduğunu, Beypazarı-Mihalıççık ilçesi arasında ulaşımı sağlayan 06-80 nolu karayolunun 1550 rakımlı Kartal Geçidinde etkili olan kar nedeniyle sürücülere dikkatli seyretmeleri tavsiyesinde bulundu.

Bu arada Ayaş-Ankara arasında ulaşımı sağlayan D140  kontra kesim nolu karayolunun, 14. kilometresindeki 1190 rakımlı Aysantı Geçidinde bir tırın devrilmesi sonucu kapanan yolun ulaşıma açılması için çalışmaların devam ettiği bildirildi. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Kıbrısçık Beypazarı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title