Haberler

Beypazarı'nda Bayram Denetimi

ANKARA (AA) – Beypazarı Belediyesine bağlı ekipler, Ramazan Bayramı öncesi tatlı imalatı ve satışı yapan işletmeleri denetledi.

ANKARA (AA) – Beypazarı Belediyesine bağlı ekipler, Ramazan Bayramı öncesi tatlı imalatı ve satışı yapan işletmeleri denetledi.

Zabıta Müdürü Özkan Tanrıseven öncülüğündeki denetimlerde, tatlı, pasta ve şekerleme imalathaneleri ve perakende satış yerleri kontrol edildi. Denetimlerde, işletmecilere uyulması gereken kurallar hatırlatıldı.

Tanrıseven, "Ramazan Bayramı öncesinde halkın sağlığı için bu denetimleri sıklaştırdık. Tatlı, pasta ve börek gibi ürün imalatı yapılan yerleri geziyoruz. Şimdiye kadar bir eksik görmedik. Bunlar genelde personel kusurları. Tesislerle ilgili herhangi bir şikayet olmadı ama gerekli uyarıları yaptık. Kurallara uymayanlara gerekli cezai işlemleri uygulayacağız. İnsan sağlığıyla, kimseyi oynatmayız" diye konuştu.

Bayram öncesi denetimleri çok sıkı tuttuklarını kaydeden Tanrıseven, ilçeyi her anlamda bayrama hazır hale getirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Tanrıseven, herhangi olumsuz bir durumla karşılaşan vatandaşların Alo Zabıta 153'ü aramalarını istedi.

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Beypazarı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title