Haberler

"Beypazarı Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin İftarı

Merkezi Ankara'da bulunan "Beypazarı Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği" iftar yemeği verdi.

Merkezi Ankara'da bulunan "Beypazarı Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği" iftar yemeği verdi.

TKİ Genel Müdürlüğü sosyal tesislerinde dün akşam verilen iftar yemeğine, MHP Genel Başkan Yardımcısı Hamit Ayanoğlu, Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Avni Erdoğan, CHP Beypazarı İlçe Başkanı Ali Uysal, MHP Beypazarı İlçe Başkanı Ahmet Uzunoğlu, eski Beypazarı Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Uruş Belde Belediye Başkanı Osman Şefik Karlıdağ ile çok sayıda davetli ve dernek üyesi katıldı.

Dernek Başkanı Dr. Mehmet Çiftçi yaptığı konuşmada, dernek olarak üyelerin sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmalarını yönelik Ankara'da bir daire satın aldıklarını dile getirerek, bu kapsamda derneğe bağışta bulunmak isteyen hayırseverlerin, dernekle temasa geçmelerini istedi.

Kaymakam Mustafa Kaya, "bu tür sosyal ve kültürel etkinlikler insanları bir birine kaynaştırırken, biz yöneticilerin sizleri daha fazla tanımasına da olanak sağlıyor" dedi.

Kaymakam Kaya, Dernek Başkanı Dr. Mehmet Çiftçi'ye ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederken, bu tür etkinliklere de Kaymakamlık olarak desteklerinin ve katılımlarının süreceğini söyledi.

Yayıncı: Bilal Yakınbaş - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Hamit Ayanoğlu Mustafa Kaya Beypazarı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title