Haberler

Beyoğlu'nun Sokakları 7/24 İlaçlanıyor

Beyoğlu Belediyesi, sıcak yaz günlerinde sağlık problemlerinin önüne geçmek için özel araçlarla ilçenin tüm noktalarını dolaşarak ilaçlama yapıyor.

Beyoğlu Belediyesi, sıcak yaz günlerinde sağlık problemlerinin önüne geçmek için özel araçlarla ilçenin tüm noktalarını dolaşarak ilaçlama yapıyor. Uzman ekipler tarafından yapılan ilaçlama çalışmaları, her gün günde iki kez gerçekleştiriliyor.

Beyoğlu Belediyesi, yaz sıcaklıklarının devam ettiği bu günlerde, halkın açık mekanlarda daha rahat vakit geçirmesini sağlamak ve sineklerin verdiği rahatsızlıkları azaltmak için ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yaz aylarında yapılan ilaçlama çalışmaları sıcak günlerde ortaya çıkan sağlık problemlerinin de önüne geçiyor. Her gün yapılan ilaçlama ile ilçenin tüm bölgeleri dezenfekte ediliyor.

Gün içerisinde iki bölümden oluşan çalışmalarda, gündüz saatlerinde özel tulum giyilerek kullanılan pulvarizatör (sırt çantası) ile çöp konteyneri, kanalizasyon, rögar, parklar ve su birikintileri ilaçlanırken akşamları ise; araç üstü UDV (ultralav dansite) makinesi faaliyete geçerek sokakların ilaçlanması sağlanıyor.

Uzman ekipler tarafından hazırlanan ve Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı'ndan onaylı olan ilaçlar sıcak yaz aylarında oluşan mikropların, bakterilerin insana ve çevreye olan etkisi minimum seviyeye indiriyor.

Ayrıca Beyoğlu Belediyesi tarafından 444 0 160 numaralı telefonu arayan vatandaşlara özel ilaçlama hizmeti de veriliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyoğlu Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title