Haberler

Beyoğlu'nda Sinema Keyfi "Mommo" ile Devam Etti

Beyoğlu Belediyesi Sütlüce Açık Hava Sinema Günleri yönetmen Murat Şeker, oyuncu Sarp Leventoğlu söyleşisi ve Mommo filmi gösterimiyle devam etti.

Beyoğlu Belediyesi Sütlüce Açık Hava Sinema Günleri yönetmen Murat Şeker, oyuncu Sarp Leventoğlu söyleşisi ve Mommo filmi gösterimiyle devam etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sinema günleri ile Beyoğlu'nda sinema heyecanı hiç bitmiyor.

Beyoğlu Belediyesi Sütlüce Açık Hava Sinema Günleri ile sinemanın kalbi Beyoğlu'nda atmaya devam ediyor. Usta sinemacılar ve seçkin film gösterileriyle Beyoğlu'nda sinema keyfi hiç kesilmiyor. Sinema günlerinin ikincisinde moderatörlüğünü İzzet Öz'ün yaptığı yönetmen Murat Şeker, oyuncu Sarp Leventoğlu söyleşisi sinemaseverlerden yoğun ilgi gördü. Sinema ile ilgili keyifli bir sohbet gerçekleştiren Murat Şeker, Sarp Leventoğlu, İzzet Öz vatandaşların sorularını da yanıtladı. Keyifli geçen sohbetin ardından Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan adına usta sinemacılara plaket takdim edildi.

DEV EKRANDA SOLUKSUZ SİNEMA KEYFİ

Program yönetmenliğini Atalay Taşdiken'in yaptığı Mommo filminin gösterimiyle devam etti. Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nde dev ekranda gösterilen film sinemaseverler tarafından soluksuz izlendi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyoğlu Belediyesi Murat Şeker İzzet Öz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title