Haberler

Beylikdüzü, Yeni Logosunu Seçti

Beylikdüzü Belediyesi, belediyenin yeni logosunu belirlemek amacıyla 6 farklı logo örneğini ilçe halkının beğenisi ve oylamasına sundu.

Beylikdüzü Belediyesi, belediyenin yeni logosunu belirlemek amacıyla 6 farklı logo örneğini ilçe halkının beğenisi ve oylamasına sundu. www.beylikduzugelecegineyuruyor.com sitesinde gerçekleştirilen oylamada yaklaşık 12 bin kişi oy kullandı. Beylikdüzü'nün tercihi, 3 bin 36 oyla özgürlük kenti ifadesini taşıyan "Kırlangıç" logosu oldu.

Beylikdüzü Belediyesi, kurumsal kimliğini yenileme çalışmalarına ilçeyi ve belediyeyi temsil edecek yeni bir logonun belirlenmesi işi ile başladı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bulunduğu birçok platformda yeni logonun halk tarafından seçileceği duyurusu da büyük bir merak uyandırdı. Beylikdüzü vizyon projelerinin yansıtıldığı ve yeni logo seçimi oylamalarının yapılacağı bir site kuruldu. Beylikdüzü halkı,www.beylikduzugelecegineyuruyor.com adresine girerek 30 Eylül'de sona eren oylamalara katıldı.

OYLAMALAR SONA ERDİ

Kendilerine sunulan "Barışın kenti Beylikdüzü, sevgi ve yaratıcılık kenti, üç köy üç meydan, özgürlük kenti, yıldız kent ve vizyonu insan olan kent anlamlarına gelen 6 farklı logo için kanaatlerini kullanan vatandaşlar, en beğendikleri logoyu seçti. Siteye yaklaşık 12 bin kişi oyunu bıraktı ve 3 bin 36 oyla özgürlük kenti ifadesiyle "Kırlangıç" logosu en fazla oyu alarak en beğenilen logo oldu. Oylamada "Vizyonu İnsan Olan Kent" logosu 2 bin 466 oyla ikinci sırada yer alırken, 3. sıraya ise bin 998 oyla "Barışın Kenti Beylikdüzü" logosu girdi.

"KIRLANGIÇ BEYLİKDÜZÜ'NÜN RENGİ"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nün geleceğini halka birlikte şekillendireceklerinin altını çizerek, bir kurum kültürü ve kurum kimliği ruhu yaratmada bunun en önemli başlangıçlarından olan belediye logosunun belirleme sürecini vatandaşla sonuçlandırdıklarını belirtti. Başkan İmamoğlu, yapılan oylamalar sonucu sunulan logolar arasından seçilen Kırlangıç logosunun Beylikdüzü'nü ifade ettiğini söyledi. İmamoğlu, "Kırlangıç; hız, cesaret, farklılık, çalışkanlık, birlik, akıl ve adaletin temsilcisidir. Havada uçarken en usta kuşlardan biri olan, ele avuca sığmayan kırlangıç özgürlüğün de simgesidir. Renkli ve enerjik yapısıyla bu logo Beylikdüzü'nün değerleriyle kırlangıcın özelliklerini bütünleştiriyor" diye konuştu.

Logo seçim süreci Belediye Meclisinde de gündeme alındı. Beylikdüzü Belediyesi Ekim Ayı Meclisi'nde meclis üyelerine sunulan logonun üyeler tarafından Kültür ve Turizm Komisyonu'na sevk edilerek incelenmesi oy birliği ile kabul edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title