Haberler

Beylikdüzü'nde Vatandaşlara Kan Şekeri Ölçümü

Beylikdüzü Belediyesi'nin halkın sağlığını yakından takip etmek amacıyla yaz ve kış aylarının belirli dönemlerinde düzenlediği "açlık kan şekeri ve tansiyon" ölçümü, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nin halkın sağlığını yakından takip etmek amacıyla yaz ve kış aylarının belirli dönemlerinde düzenlediği "açlık kan şekeri ve tansiyon" ölçümü, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Sağlık için yaşam boyu spor" dedi.

Beylikdüzü Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'nün belediye binası karşısında Çamlık alanda organize ettiği "açlık kan şekeri ve tansiyon" ölçümüne yoğun katılım oldu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da burada vatandaşları ziyaret ederek, kendileriyle sohbet etti. Ücretsiz olarak yapılan kan şekeri ve tansiyon ölçümlerinden sonra vatandaşlara sağlıklı yaşamın temel besinlerinden olan elma ikram edildi.

"SAĞLIK İÇIN YAŞAM BOYU SPOR"

Beylikdüzü'nde yaşayan herkesin en iyi şekilde spor yapabilmesi için birçok yatırıma imza attıklarını belirten Başkan Uzun, "Buradaki alanda vatandaşlarımız gün boyunca spor yapıyor. Ekiplerimiz de belli aralıklarla buraya gelerek vatandaşımızın kan şekerini, tansiyonunu ölçüyorlar ve meyve ikramında bulunuyorlar. Sağlıklı yaşam için yaşam boyu spor" diye konuştu.

Beylikdüzü Belediyesi'nin ücretsiz olarak her ay sunduğu hizmetten memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar ise, ilçe genelinde yürüyüş, step ve spor aletli jimnastik yapmalarına olanak sağlayan Başkan Uzun'a teşekkür etti.

BAŞKAN UZUN, MAHALLE GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Başkan Uzun, her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen mahalle gezileri kapsamında Barış Mahallesi'ne gitti. Başkan Uzun, Sacit Ateş Camii'nde kılınan sabah namazından sonra Mahalle Muhtarı Halim Cesur rehberliğinde, ekibiyle birlikte bölgede incelemelerde bulundu.

Bölgedeki sorunlarla yakından ilgilenen ve en kısa zamanda çözümü için ekibine talimat veren Başkan Uzun, Barış Mahallesi'ndeki yeşil ortam ve koruluğun önemine vurgu yaparak, doğal ortamın korunması gerektiğini ve daha yeşil bir Beylikdüzü için herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesini temenni ettiğini belirtti. Bölgedeki incelemelerin ardından Başkan Uzun, beraberindekiler ile birlikte Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii'nde çorba içti.

Programa; Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Osman Dinç, Tahir Sert ve Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanları Av. Ercan Ay, Ayhan Başarır, birim müdürleri ve AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri iştirak etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Yusuf Uzun Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title