Haberler

Beylikdüzü'nde 1. Gençlik Şöleni Düzenlendi

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği 1. Gençlik Şöleni renkli görüntülere sahne oldu.

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği 1. Gençlik Şöleni renkli görüntülere sahne oldu.

Beylikdüzü Belediyesi, 'Gençlikle Eğlenceye' sloganıyla 1. Gençlik Şöleni düzenledi. Beylikdüzü Kültür Merkezi önünde düzenlenen etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı. DJ Duygu Özkan'ın sunumuyla başlayan şölende, ilk olarak okullarını derece ile bitiren öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediye ve başarı belgeleri takdim edildi. Daha sonra sahne alan amatör müzik grupları pop, rap ve rock gibi çeşitli dallarda eserler seslendirdi. Müziğin ritmiyle doyasıya eğlenenler, sürpriz yarışmalarla da keyifli anlar yaşadı.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Sanat Danışması Erhan Bayladı, yaptığı konuşmada bir ilki gerçekleştirmek istediklerini söyleyerek, "Diliyoruz ki amacına ulaşır, bundan sonra bu şölenin devamı gelir. Birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü olarak bunlar devam eder, en büyük arzumuz bu" dedi.

Ayrıca hazırladığı proje ile Amerika'da düzenlenen yarışmada dünya 2.'si olan Beylikdüzü Okyanus Koleji öğrencisi Melike Kara, şölende bu başarısı için ödüle layık görüldü. Melike Kara, İHA mikrofonuna yaptığı açıklamada, projesini hayata geçirmek için inşaat mühendisliği okumayı düşündüğünü söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title