Haberler

Beylikdüzü Halkı Kekilli ile Coştu

Ramazan etkinliklerinin tüm hızıyla devam ettiği Beylikdüzü'nde ünlü sanatçı Murat Kekilli, hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı."Ramazan Beylikdüzü'nde yaşanır" sloganıyla birbirinden güzel organizasyonlara imza atan Beylikdüzü...

Ramazan etkinliklerinin tüm hızıyla devam ettiği Beylikdüzü'nde ünlü sanatçı Murat Kekilli, hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı.

"Ramazan Beylikdüzü'nde yaşanır" sloganıyla birbirinden güzel organizasyonlara imza atan Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan Kasabası'nda önemli bir geceye daha ev sahipliği yaptı. İlçe halkıyla her fırsatta bir araya gelmeye itina gösteren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, dün ilk olarak Dereağzı Mahallesi'nde düzenlenen sokak iftarına katıldı. Burada bir konuşma yapan Başkan Uzun, davete icabet ettikleri için bütün misafirlere teşekkür ederek, "Ramazan ayının güzelliklerinden istifade ediyoruz, bereketini birlikte yaşıyoruz" dedi.

Gürpınar Mahallesi'nin yapılan çalışmalarla daha cazip hale geldiğini belirten Uzun, "Gürpınar sahiline daha rahat gidebilmeniz için merdivenli iniş yapıyoruz. Gürpınar Kültür Merkezi ve Nikah Sarayımızı açmak üzereyiz. Dereağzı Mahallesi'ndeki yol açma çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" şeklinde konuştu.

Ramazan'ın Beylikdüzü'nde dolu dolu yaşandığını ifade eden AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Avukat İbrahim Bülbüllü ve AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Avukat Celal Babayiğit ise yaptıkları konuşmada hizmetlerinden dolayı Başkan Yusuf Uzun ve ekibine teşekkür etti.

KEKİLLİ HAYRANLARINI COŞTURDU

Başkan Uzun, daha sonra Beylikdüzü Semerkant Vakfı'nın Saklı Deniz Restoran'da düzenlemiş olduğu iftar programına katılarak, ilçe sakinleriyle buluştu. Kavaklı Mahallesi'nde ikamet eden ihtiyaç sahibi bir ailenin evini de ziyaret eden Uzun, daha sonra etkinlik alanındaki Ramazan Kasabası'nı geçti. Her gün ünlü bir konuğu ağırlayan Beylikdüzü, dün yine tarihi günlerinden birini yaşadı. Kendine has yorumu ile sevenlerinin gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Murat Kekilli, Beylikdüzü'nde hayranlarını tam manasıyla coşturdu. Kekilli sahnede sadece şarkılarıyla değil, sözleri ile de büyük alkış topladı. Başkan Uzun, programın sonunda sanatçıya çiçek takdim etti.

Programlara, Başkan Uzun'un yanı sıra AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil ile Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Yusuf Uzun Gürpınar Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title