Haberler

Beylikdüzü Belediyesi Vatandaşın Kariyeri İçin Çalışıyor

Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi (BEYKAM), ilçenin birçok noktasında istihdama katkı sunuyor.

Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi (BEYKAM), ilçenin birçok noktasında istihdama katkı sunuyor. İşveren ile iş arayan vatandaşı aynı çatı altında buluşturan birim, ilçe genelinde işsizliğe büyük ölçüde çare oluyor. Kariyer imkanını vatandaşın ayağına getiren birim, üç boyutlu hizmet kompozisyonu oluşturarak, iş arayan kişinin tüm geçmişini, iş deneyimlerini döküman halinde sunuyor.

Beylikdüzü'nde kariyer yapma imkanı, iş arayan vatandaşın ayağına geliyor. Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi, ana noktası Beylicium AVM'de olmak üzere, Yakuplu, Kavaklı, Dereağzı, Gürpınar ve Cumhuriyet Mahallelerinde 5 ayrı noktada hizmet veren bürolarıyla, ilçe genelinde iş imkanı sağlıyor. Birim, işveren ile iş arayan vatandaşı buluşturarak, iş yerlerinin istihdam kapasitesini arttırmak için çalışıyor.

TALEPLER ALINARAK, EŞLEŞTİRME YAPILIYOR

BEYKAM'a başvuran vatandaş veya işverenin talepleri direkt olarak alınarak, en kısa zamanda yanıt veriliyor. Aktif eşleştirme sistemiyle, işverenin işgücü talebi alındıktan sonra başvuru gelmesi beklenmeyerek, talepler ilan ediliyor. Hızla kriterleri eşleşen adaylara çağrı, sms ve e-posta yoluyla ulaşılıyor ve doğru kişi bulunana kadar bu aktif süreç gerçekleştiriliyor.

KİŞİNİN HİZMET KOMPOZİSYONU OLUŞTURULUYOR

Her iş arayan vatandaş için üç boyutlu bir hizmet kompozisyonu oluşturularak tüm ögeçmişi ve uygun olan iş imkanları taranıyor. Ayrıca kişiye, danışmanlar tarafından doğru kariyer adımlarını atmaları adına hizmet veriliyor. Son olarak da doğru adımlara rağmen sonuç alınamıyorsa, "İş Arama Becerileri Eğitimi" verilerek, olumsuzlukların ortadan kaldırılması hedefleniyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Kavaklı Yakuplu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title