Haberler

Beylikdüzü Belediyesi Peryön'e Üye Olan İlk Belediye

Beylikdüzü Belediyesi, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’ne (PERYÖN) kurumsal üye olan ilk belediye ve ilk kamu kuruluşu oldu.

Beylikdüzü Belediyesi, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği'ne (PERYÖN) kurumsal üye olan ilk belediye ve ilk kamu kuruluşu oldu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, PERYÖN'ün deneyimini kuruma aktararak hizmet kalitesini artıracaklarını söyledi.

Beylikdüzü Belediyesi, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği'ne kurumsal üye olan ilk belediye ve ilk kamu kuruluşu olarak bir ilke imza attı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, PERYÖN'ün aktif üyelerinden biri olacaklarını ve belediye bünyesinde insan yönetimini geliştirmek amacıyla derneğin bilgi birikiminden faydalanacaklarını, projelerine dahil olacaklarını söyledi.

PERYÖN'ün deneyimini kuruma aktararak hizmet kalitesini ve çalışanın mutluluğunu artıracaklarını anlatan İmamoğlu, belediyelerin tek misyonunun 'insana hizmet' olduğunu söyledi. Beylikdüzü halkını mutlu etmek için çalıştıklarını anlatan İmamoğlu, şöyle konuştu: "Bunun için de öncelikle bu hizmeti üreten çalışanlarımızın mutlu olması gerekiyor. PERYÖN'ün 40 yılı aşkın süredir insan yönetimi konusundaki deneyimini kurumumuza aktararak, hem doğru yolda gittiğimize emin olacağız, hem de çok büyük katma değer sağlayacağız. Hizmeti, gelişmiş insan kaynağı ile vatandaşa ulaştıran belediyeler fark yaratacaktır. Vatandaşlarımızın refah düzeyini en önemli sermayemiz olan çalışanlarımızla birlikte artıracağız."

Başkan İmamoğlu'nu tebrik eden PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Sevilay Pezek Yangın da şunları söyledi: " Beylikdüzü Belediyesi, PERYÖN'e kurumsal üye olarak liderlik ve insan yönetimine değer verdiğini gösterdi, kurumsallaşma yolunda önemli bir adım attı. İnsana değer verilen, güvenliğinin sağlandığı, bilgi ve potansiyelinin geliştirildiği çalışma ortamlarının yaratılması tüm kurum ve o kurumları yöneten liderlerin önceliği olmalıdır. PERYÖN, 43 yıldır insan yönetiminin geliştirilmesi konularında eğitim, kongre, yayın ve projeleriyle destek veriyor. Beylikdüzü Belediyesi PERYÖN'e kurumsal üye olarak liderlik ve insan yönetimine değer verdiğini gösterdi, kurumsallaşma yolunda önemli bir adım attı. Biz de, bu vesileyle PERYÖN olarak belediye deneyimini derneğimize katmaktan büyük mutluluk duyacağız." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title