Haberler

Beyköy'e Düğün Salonu

Kütahya’nın Hisarcık ilçesine bağlı Bey köyünde yapılacak olan düğün salonunun temeli, Kaymakam Davut Bayraktar ve protokol üyeleri tarafından atıldı.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesine bağlı Bey köyünde yapılacak olan düğün salonunun temeli, Kaymakam Davut Bayraktar ve protokol üyeleri tarafından atıldı.

Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliği kaynaklarıyla yapımı gerçekleştirilecek iki katlı Düğün Salonunun temeli Kaymakam Davut Bayraktar, Garnizon Komutanı Oğuz Uçak, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Özel İdare Müdürü Mevlüt Erkul, Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası, İl Genel Meclisi üyeleri İbrahim Kılıç, Mustafa Şen ve Köy Muhtarı Tuncay Kocabaş tarafından ortaklaşa atıldı.

250 metrekare alana inşa edilecek olan iki katlı düğün salonu toplam 200 bin TL'ye mal olacak ve düğün salonunun ilk katın 60 günde tamamlanacak. Yetkililer ikinci kat yemekhane bölümünün ise ödenek durumuna göre yapımının sürdürüleceğini belirttiler.

Köy Muhtarı Tuncay Kocabaş, düğün salonunun yapımına emeği geçen Kaymakam Davut Bayraktar, İlçe Özel İdare Müdürü Mevlüt Erkul, AK Parti İlçe Başkanı Salim Turası, İl Genel Meclisi üyeleri İbrahim Kılıç ve Mustafa Şen'e teşekkür etti.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Kılıç AK Parti Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title