Haberler

Beydağ'da Öğrencilere Kışlık Hediyeler

Beydağ merkez ve merkez dışı mahallelerde 400 öğrenciye kışlık giysi ve ayakkabı dağıtımı yapıldı.

Beydağ merkez ve merkez dışı mahallelerde 400 öğrenciye kışlık giysi ve ayakkabı dağıtımı yapıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Daire Başkanlığı ile Beydağ Belediyesi ortaklığında yürütülen proje ile öğrencilere kışlık giysi, mont ve ayakkabı hediye edildi.

Geçtiğimiz haftalarda kışlık ayakkabılarını alan birçok öğrenci dünde montlarını ve kıyafetlerini almanın mutluluğunu yaşadı.

Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Daire Başkanlığı ekiplerince tespit edilen okullardaki öğrencilere ziyaretler gerçekleştirilerek ihtiyaçları olan ürünler tek tek dağıtıldı.

400 ÖĞRENCİYE KIŞLIK GİYSİ

Beydağ Belediyesi olarak rutin çalışmaların yanında sosyal çalışmalarını da devam ettiklerimi belirten Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk şunları söyledi: "Merkezde ve merkez dışı okullarımızda yaklaşık 400 öğrencimize kışlık giysi ve mont yardımı yaptık. Geçtiğimiz haftalarda kışlık ayakkabılarını alan çocuklarımız bugünde mont ve giysilerini aldılar. Yerel yönetimler olarak geleceğimizin teminatı olan, geleceğimizin büyükleri olan çocuklarımızın her zaman yanındayız. İmkanlarımız doğrultusunda öğrencilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu çalışmada büyük emek veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Daire Başkanlığımız ekiplerine ve Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Aziz Kocaoğlu'na teşekkür ederim." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vasfi Şentürk Beydağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title