Haberler

Beyaz ve Parlak Ev Ziyaretlerine Devam Ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili, TBMM Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz ile Bağlar Belediye Başkan adayı Alaattin Parlak, seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerine devam ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili, TBMM Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz ile Bağlar Belediye Başkan adayı Alaattin Parlak, seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerine devam ediyor.

Bağlar Gürsel Caddesi Kaynartepe Mahallesi'nde bir eve konuk olan Beyaz ve Parlak, burada kadınlarla bir araya geldi. Kadınların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Beyaz, not alarak sorunları en kısa sürede çözeceklerini belirtti. Kendilerinin buraya oy istemeye değil, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a dua istemeye geldiklerini ifade eden Beyaz, zaten hükümet olarak çok fazla iş yaptıklarını söyledi. Bağlar'da sosyal yardımlar üzerinden 51 bin haneye girdiklerini vurgulayan Beyaz, daha yapacak çok işlerinin olduğunu dile getirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oluşturduğu sosyal yardımlaşma vakıflarından tüm kadınların yararlandığını aktaran Beyaz, dul kadınlara 2 ayda bir 250 liralık yardımda bulunduklarının altını çizdi. Beyaz, "Bunlar bizim boynumuzun borcu. Bağlar tüm Türkiye'de sosyal yardımlaşma alanında örnek oldu. Yapılan teknik ve tespit çalışmalarında Bağlar'ın yüzde 90'ının depreme dayanıksız olduğu ortaya çıktı. Bu durum bizim Bağlar'da kentsel dönüşüm yapacağımız anlamına gelir" dedi.

Daha sonra konuşan Parlak ise, kendisinin de 40 yıldan bu yana Bağlar'da oturduğunu ve ilçenin sorunlarını bildiğini söyledi. Bağlar sokaklarının en büyük sorununun uyuşturucu olduğunun altını çizen Parlak, seçilmeleri durumunda AK Parti belediyeciliğini herkese göstereceklerini kaydetti. Parlak, "Bu seçimler çok önemli, bugün Başbakanı Türkiye'den göndermek için bir operasyon yapıyorlar. Biz hep beraber bu operasyonu AK Parti'ye oy kullanarak boşa çıkaracağız. 15 yıldır

BDP bağlara hizmet yapmadı. İnşallah seçilirsek hizmet anlamında bir sıkıntımız olmayacak. Projelerimizi uygulamak için seçilmemiz lazım. AK Parti'nin genelde yaptığı hizmetleri biz yerelde yapmak istiyoruz. Bunu hep beraber yapacağız" diye konuştu.

Ev ziyaretinde bulunan kadınlar ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, AK Parti'nin Bağlar'da seçilmesi için destek vereceklerini belirtti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaattin Parlak Mine Lök Beyaz Diyarbakır Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title