Haberler

BEÜ'de Akademik Kurul Toplantıları

Güncelleme:

Bitlis Eren Üniversitesinde 2013-2014 Akademik Kurul Toplantıları düzenleniyor.

Bitlis Eren Üniversitesi'nde (BEÜ) 2013-2014 Akademik Kurul Toplantıları düzenleniyor.

İslami İlimler Fakültesi ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin toplantılarının yapıldığı Akademik Kurul Toplantıları'na Rektör Prof. Dr. Mahmut Doğru, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Güney, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabir Rüstemli, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Kavaz, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan Aksoy, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sezai Yalçın, Genel Sekreter Serdal Özbay ve öğretim elemanları katıldı. İslami İlimler Fakültesi'nin 16 Nisan 2012 yılında 2012/3079 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararnamesiyle 28280 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak Bitlis Eren Üniversitesi bünyesinde kurulduğunu belirten İslami İlimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İbrahim Kavaz, fakültenin Temel İslam Bilimleri, Felsefe ve Din Bilimleri, İslam Tarihi ve Sanatları, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi bölümlerinden oluştuğunu söyledi.

Prof. Dr. İbrahim Kavaz, ayrıca fakültenin fiziksel yapısından, insan kaynaklarından, akademik personelin dağılımından, personellerin katıldığı eğitimlerden, fakültenin güçlü ve zayıf yönlerinden bahsetti.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin amacının kaliteli bir eğitim öğretim yaparak kamu ve özel sektörde aranan mezunlar yetiştirmek; ülkenin ekonomik, idari ve sosyal sorunlarına çözüm bulacak araştırma ve danışmanlık hizmetleri sunmak; yaratıcı ve özgün bilgiyi içeren uluslararası düzeyde yayınlar yapmak olduğunu belirten Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hamza Şimşek ise, öğrenci ve personel durumu, akademik personelin bölüm ve birimlere göre dağılımı, yıllara göre idari personel sayıları, ÖYP asistanlarının durumları, akademik personelin yayın durumu ve akademik ortamın sağlanması için gerekli koşullardan bahsetti.

Toplantı, Rektör Prof. Dr. Mahmut Doğru'nun soruları cevaplamasıyla son buldu. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eren Üniversitesi İbrahim Kavaz İbrahim Güney Mahmut Doğru Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title