Haberler

Besni'de Yaya ve Sürücülere Gül Dağıtıldı

Adıyaman’ın Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri tarafından Trafik Haftası sebebiyle yaya ve sürücülere gül dağıttı.

Adıyaman'ın Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri tarafından Trafik Haftası sebebiyle yaya ve sürücülere gül dağıttı.

Besni ilçesinde Trafik Haftası etkinliği kapsamında Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından trafik kurallara dikkat çekmek ve trafik kurallarına uyan sürücü ve yayalara gül dağıtıldı.

Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, trafik kurallarının çok önemli olduğuna dikkat çekerek, "Trafik kuralları canımızın ve malımızın teminatıdır. Günlük yaşamımızın büyük bir bölümünü trafikte geçirmekteyiz. Acı bir gerçektir ama alınan tüm tedbirlere rağmen ülkemizde birçok vatandaşımız trafik kural ihlallerinden dolayı yaşamlarını yitirmekte veya yaralanmaktadır. Besni ilçesinde 2016 yılı başından itibaren alınan tedbirlere rağmen 15 yaralamalı, 6 maddi hasarlı olmak üzere toplamda 21 adet kaza meydana gelmiştir. Bu meydana gelen kazaların tamamı sürücü kusurlarından kaynaklanmaktadır. İlçemizde meydana gelen trafik kazalarından anlaşılacağı üzere trafik kazalarının oluşumunda sürücü kusurlarının çok büyük etkisi olduğu aşikardır. Trafik kural ihlallerinin enaza indirmek adına ilçemiz genelinde çeşitli noktalarda sabit yol uygulaması ve seyir halinde trafik denetimleri yapılarak kural ihlali yapan sürücülere karayolu trafik kanununda belirtilen maddelerden gerekli para cezası ve diğer tedbirler uygulanmaktadır. Ancak bu tedbirler tek başına yeterli değildir bu tedbirlerin yanında trafikte bulunan tüm vatandaşlarımızın trafikte sorumluluk sahibi olması ve trafik kurallarına uyma konusunda gayret göstermeleri, trafikte kural ihlali yapan sürücüleri kurallara uymaya davet etmesi ayrıca önem arz etmektedir. Besni ilçe emniyet müdürlüğü trafik denetleme büro amirliği olarak vatandaşımızın huzuru ve güveni için bu tür kural ihlalleri olan sürücülerin üzerinde ki denetimlerimiz sürmektedir. Trafik kural ihlali yapan sürücüleri gören sorumluluk sahibi diğer vatandaşlarımızın kural ihlali olan sürücüleri ihbar etmeleri konusunda desteklerini beklemekteyiz. İlçemizde yılbaşından buyana trafikte kontrol edilen taşıt sayısı 1949, çeşitli trafik kural ihlalleri nedeniyle ceza yazılan araç sayısı 278, alkollü olarak araç kullandığından dolayı işlem yapılan sürücü sayısı 10'dur. Ayrıca çeşitli trafik ihlali ile ilgili trafikten men edilen taşıt sayısı 60 tır" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trafik Haftası Adıyaman Besni Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title