Haberler

Beşiri İlçesine Vizyon Projesi

Güncelleme:

Batmanın Beşiri İlçesinde belediye tarafından yapılan cadde düzenlemesi çalışmaları sona erdi.

Beşiri'ye 'vizyon' proje

Batmanın Beşiri ilçesinde Belediyenin önemli projeleri arasında yer alan Yaşar Kemal Caddesi Vizyon projesi, son aşamaya geldi.

İlçenin en güzel bulvarı olan alanda yapılan çalışmalar ile Vizyon Proje halkın hizmetine sunuldu.

Beşiri Belediye Eş Başkanları Mustafa Öztürk ve Dicle Erdem, yaptıkları açıklamada "Hizmetlerimiz arasında önemli projelerden biri olan 'Vizyon Caddesi' (Yaşar Kemal Caddesi) hizmete girdi. İlçemize bağlı Cumhuriyet Mahallesinde bulunan ve yıllarca çamur içinde olan Yaşar Kemal Caddesi, ekiplerimizin çalışmaları neticesinde modern bir görünüme kavuştu. İçinde yürüyüş ve bisiklet yolu olan kaliteli asfalt ile kullanışlı hale gelen Vizyon Projelerimizden olan cadde, araç ve yayaların hizmetine açılmıştır" dediler.

Belediye Eş Başkanları Öztürk ve Erdem açıklamalarının devamında şunları söylediler. "Yıllardır çamurdan geçilmeyen Yaşar Kemal Caddesi, artık modern bir görünüme kavuşmuştur. Muazzam 4 şerit halindeki yol, geniş kaldırımları, bisiklet ve yürüyüş parkurları, orta refuj aydınlatılması ile hem yaya ve hem de araç kullanımına açılmıştır. Halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title