Haberler

Beşiktaşlı Futbolcular İsyan Etti

Beşiktaş'ın Bugün Sabah Saatlerinde Yaptığı Antreman Birçok Açıdan Farklılıklar İçerdi.

Beşiktaş'ın bugün sabah saatlerinde yaptığı antreman, birçok açıdan farklılıklar içerdi. Siyah Beyazlı teknik heyet ve oyuncuların dün hayatını kaybeden Galatasaray'ın eski başkanı Özhan Canaydın anısına saygı duruşunda bulunması alkış alırken, Nihat, Sivok ve Ferrari'nin basına olan tepkisi dikkat çekti.

Antrenmandaki ilk tepki Nihat Kahveci'den geldi. Nihat, antrenman sırasında ayakkabılarını değiştirirken basın mensuplarının olduğu bölüme doğru yöneldi. Tecrübeli oyuncu, kendisiyle ilgili geçtiğimiz günlerde bir gazetede yeni satın aldığı otomobili hakkında çıkan habere tepki gösterdi. Nihat, aldığı otomobilin yüksek maliyetine vurgu yapılan habere atıfta bulunarak, şunları söyledi:

"Yeni aldığım otomobil geçtiğimiz günlerde bir gazatede tam sayfa yer aldı. Ben bu habere bir şey demiyorum, ancak haberin 'Bu sezon 1 gol attı ve 300 bin Euro'luk otomobil aldı' şeklinde ele alınması beni rahatsız etti. Ben 10 yıl İspanya'da futbol oynadım ve yeteri kadar para kazandım. Ben parayı ilk kez Beşiktaş'ta görmedim" dedi.

Sivok ise antrenman sonrasında eline aldığı iki top ile birlikte basın mensuplarının olduğu bölüme doğru geldi. çek oyuncu Kasımpaşa maçından sonra kendisi için bazı yöneticilerin, "Adale sakatlığı yok, sadece karnı ağrıdığı için bir futbolcu oyundan mı çıkar? Böyle profesyonellik olmaz" gibi söylemlerinin haber yapılmasına tepki gösterdi. Sivok, kendisinin profesyonelliğini kimsenin eleştiremeyeceğini söylerken, şu ifadeleri kullandı:

"Ben bir süredir mide problemi yaşıyordum. Kasımpaşa maçına da rahatsız bir şekilde çıktım. İkinci yarıda da oyundan çıkmak zorunda kaldım. Ancak profesyonelliğimin, bu şekilde oyundan çıkmamın ardından eleştirilmesi beni çok üzdü. Bana kötü oynuyor, kademe hatası yapıyor veya formsuz diyebilirsiniz. Ancak profesyonelliğimi kimse eleştiremez. Herkes yazdıklarına biraz daha dikkat etsin."

Bu iki oyuncunun basına olan tepkilerinden sonra Ferrari de yaptığı bir basın toplantısı ile kendisi hakkında yapılan ve yalan olduğunu iddia ettiği haberlere açıklık getirdi.

DHA SPOR

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Slovenya, Filistin devletini tanıma kararı aldı

Slovenya, Filistin devletini tanıma kararı aldı

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında? Eyvah Eyvah nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları, konusu ve fragmanı! Eyvah Eyvah ne zaman çekildi? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah filmi oyuncuları kim? Eyvah Eyvah filmi konusu ve Eyvah Eyvah özeti! #128250 ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kripto yasası Meclis'ten geçti mi? Kripto varlıklara ilişkin düzenleme ne oldu? Serdar Sertçelik kimdir, Serdar Sertçelik yakalandı mı? #129300 31 Mayıs okullar tatil mi? 31 Mayıs Cuma günü okul var mı, resmi tatil mi? Yarın okul var mı? Ayak başparmak çıkıntısı Bunyon-Halluks Valgus nedir? Bunyon nasıl düzelir? Arnavutköy Belediyesi hangi parti? Arnavutköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Arnavutköy yerel seçim sonuçları! Ahmet Uğurlu hasta mıydı? Ahmet Uğurlu hastalığı neydi? Maaşlar bayramdan önce yatar mı? Memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak? 31 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 31 Mayıs burç yorumları nedir?
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title